Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un om de afaceri, amendat cu 54.000 euro pentru ca a depasit viteza in Finlanda

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un om de afaceri, amendat cu 54.000 euro pentru ca a depasit viteza in Finlanda

Un om de afaceri a fost amendat in Finlanda cu suma de 54. 000 de euro pentru ca a depasit cu 23 km/h limita admisa de viteza, scrie Corriere della Sera, in editia online. continuă pe Wall-Street Ro

Finlanda: amenda de 54.000 de euro pentru un sofer care a depasit limita de viteza

Un om de afaceri a fost amendat in Finlanda cu suma de 54. 000 de euro pentru ca a depasit cu 23 km/h limita admisa de viteza, scrie Corriere della Sera, in editia online.

Finlanda: Amenda de 54.000 de euro pentru exces de viteza

Un om de afaceri a fost amendat in Finlanda cu suma de 54. 000 de euro pentru ca a depasit cu 23 km/h limita admisa de viteza, informeaza Mediafax.

Amenda-record. Are de platit 54.000 euro, pentru exces de viteza

Un om de afaceri a fost amendat cu 54. 000 de euro, pentru ca a depasit cu 23 km/h limita admisa de viteza in Finlanda, informeaza Corriere della Sera, in editia on-line, potrivit Mediafax. Reima Kuisla a.

Delhaize a platit 14 milioane euro pentru achizitii, in principal pe magazinele Angst

Grupul belgian Delhaize, care detine supermarketurile Mega Image si Shop and Go, a cheltuit in ultimul trimestru al anului trecut 14 milioane de euro pentru achizitii, in principal pentru cele 20 de magazine Angst, si a constituit un provizion de 5 milioane de euro pentru amenda de la Consiliul Concurentei, arata un raport al rezultatelor financiare pe 2014 emis de Delhaize.

Gazprom a aprobat o majorare de capital de 570 milioane euro pentru South Stream Transport

Board-ul directorilor Gazprom a aprobat o majorare de capital de 569,4 milioane de euro pentru South Stream Transport, fiind posibil ca aceasta companie sa fie folosita initial pentru constructia sectiunii offshore a proiectului Turkish Stream, relateaza Novinite, citand portalul rus Vesti Finance.

Omul de afaceri, Dumitru Bucsaru, retinut pentru 24 de ore

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori dupa aproape 10 ore de audieri.

Fonduri de peste 300 de milioane de euro pentru fermieri, prin doua componente ale noului PNDR scoase in consultare publica

Fermierii vor putea derula proiecte europene cu finantari totale de circa 300 de milioane de euro asigurate de Uniunea Europeana si de Guvern, prin doua componente ale noului Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014-2020, pentru care proiectele ghidurilor solicitantului au fost lansate joi in dezbatere publica. Finantarile ar putea fi disponibile din 25 martie, sustin oficiali din Ministerul Agriculturii.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )