Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce afaceri au cei mai mari jucatori romani din piata de incaltaminte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce afaceri au cei mai mari jucatori romani din piata de incaltaminte

Intr-o piata estimata a ajunge anul acesta la peste 4 miliarde de euro, consumul de incaltaminte pe plan local reprezinta mai putin de un sfert din consumul de fashion in general. Piata de incaltaminte din Romania, ca si cea de imbracaminte, este. continuă pe Wall-Street Ro

[P] Universitatea cu cei mai multi studenti romni din afara tarii concureaza n iulie cu universitatile autohtone chiar n Romnia

Un sfert dintre toti studentii romani care studiaza in strainatate se afla in Marea Britanie. Dintre cei aproape 8. 000 de studenti romani aflati la studii in Marea Britanie, aproape 10% se afla intr-un singur campus: la Coventry University. Aceasta institutie educationala britanica se mandreste cu cea mai mare comunitate de studenti romani din afara Romaniei si cu faptul ca isi pastreaza acest statut in fiecare an, de peste 5 ani deja. Am putea spune astfel ca la Coventry University studiaza mai multi tineri romani decat in multe dintre facultatile sau departamentele din universitatile mari din Romania.

Topul celor mai mari distribuitori de medicamente din Romania in 2017

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania au obtinut impreuna venituri de peste 12 miliarde lei anul trecut. Acestia sunt cei mai importanti jucatori din piata, sunt cei care livreaza produsele in majoritatea.

Valoarea grupului Teraplast s-a triplat dupa 10 ani

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata constructiilor din Romania, a reusit sa-si tripleze valoarea de piata in cei zece ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB). Actiunile TRP au fost tranzactionate pentru prima data la BVB pe 2 iulie 2008.

DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

Lumea afacerilor din Romania e in doliu. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni a incetat din viata. Este vorba de Teodor Burtila, un milionar care s-a stins la un spital din Viena. Afaceristul avea.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

Moment emotionant la protestul din Piata Victoriei: Ce s-a intamplat in fata Guvernului

Un moment emotionant a avut loc marti seara la protestul din Piata Victoriei. Cei aproximativ 1. 000 de oameni care au iesit sa protesteze fata de modificarile aduse la Codul penal au tinut un moment de.

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI

Cele mai mari zece pensii speciale din Ministerul de Interne sunt cuprinse intre 20. 000 de lei si 17. 800 de lei. Un colonel si noua chestori pensionati incaseaza cele mai mari zece pensii de serviciu din MAI,.

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

BNR: Cele mai mari dificultati intampinate de companii in ultimele sase luni - fiscalitatea, concurenta si costurile de productie

Problemele legate de mediul fiscal, de costurile de productie si de disponibilitatea fortei de munca sunt percepute tot mai intens de firmele din Romania. Acestea prefera, in general, sa se finanteze din resurse interne sau cu credite de la actionari,.

Telekom Romania ar putea suprataxa clientii pentru servicii de roaming

Grupul Telekom Romania, unul din cei mai mari jucatori de pe piata de comunicatii, ia in calcul sa ceara aprobarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) privind suprataxarea clientilor in cazul serviciilor de roaming, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei, Miroslav Majoros.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )