Libnet.ro
UNICEF

11:30

Afacerile Cemacon isi continua cresterea si ajung la cel mai bun rezultat din istoria companiei: business-ul, plus 30% in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile Cemacon isi continua cresterea si ajung la cel mai bun rezultat din istoria companiei: business-ul, plus 30% in 2016

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania caramizi n. red. ), a avut in 2016 cel mai bun an din istoria sa, inregistrand cresteri record atat ale business-ului, cat si ale profitului. Cifra de afaceri neta a. continuă pe Wall-Street Ro

In Piata Victoriei din Capitala este anuntat cel mai mare protest fata de OUG

Protestele fata de OUG privind codurile penale continua duminica, fiind anuntat cel mai mare protest la care, inca de la ora 14. 00, sunt asteptati in Piata Victoriei din Capitala oameni din toata tara. Manifestantii vor fi in piata in timp.

China, cel mai mare producator mondial de energie solara

Capacitatea fotovoltaica instalata a Chinei s-a dublat anul trecut, transformand tara asiatica in cel mai mare producator mondial de energie solara din punct de vedere al capacitatii, a anuntat, sambata, Administratia Nationala a Energiei NEA), informeaza Reuters.

PSD PIERDE DIN SUSTINATORI! Cel mai recent sondaj anunta o PRABUSIRE FARA PRECEDENT

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica anunta ca partidul PSD a inregistrat rezultate dezastruoase in cel mai recent sondaj de opinie, dupa ce Guvernul Grindeanu a emis ordonanta de urgenta privind.

PSD PIERDE DIN SUSTINATORI! Cel mai recent sondaj anunta o PRABUSIRE FARA PRECEDENT (VIDEO)

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica anunta ca PSD a inregistrat rezultate dezastruoase in cel mai recent sondaj de opinie, dupa ce Guvernul Grindeanu a emis ordonanta de urgenta privind modificarea.

Pretul boabelor de cacao, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Pretul futures al boabelor de cacao a scazut vineri, la Bursa din New York, pana la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, din cauza temerilor legate de supraoferta de pe piata de profil.

Oficial, Obama este cel mai COOL fost Presedinte al SUA! Cum petrece in VACANTA (FOTO)

Obama vrea sa fie recunoscut ca cel mai cool fost Presedinte al SUA. Acum nimeni nu il impiedica sa se bucure de vacanta alaturi de familie. Aflat pe Insulele Virgine din Marea Britanie, Obama a fost.

Dragnea, nu uita/Te asteapta Laura!. Guvernul le-a dat calatorii gratuite cu trenul. Acum au venit in Bucuresti. Zeci de studenti din Cluj au ajuns in Capitala pentru cel mai mare protest din istoria recenta a Romaniei (VIDEO)

Zeci de studenti din Cluj au ajuns duminica dimineata in Gara de Nord si s-au indreptat, pe jos, spre Piata Victoriei, pentru a lua parte la ceea ce se anunta a fi cel mai mare protest organizat.

Protestatarii se pregatesc pentru cel mai mare miting din Piata Victoriei, in fata Guvernului. Premierul Grindeanu a anuntat ca va abroga Ordonanta 13, intr-o sedinta de urgenta convocata astazi

Protestele fata de Ordonanta privind Codurile Penale continua, duminica, in vreme ce premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca, intr-o sedinta de urgenta, va abroga OUG 13, care a scos sute de mii de oameni din casa in fiecare seara, de la adoptarea ei, marti noaptea.

Cel mai frumos palat din Baragan trece in administrarea Consiliului Judetean. Monumentul va fi salvat cu bani europeni

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi este tot mai aproape de reabilitare. Alesii locali au votat trecerea monumentului istoric in administrarea Consiliului Judetean, conditie impusa pentru a putea fi accesate fonduri europene.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )