Libnet.ro
UNICEF

19:31

Afacerile lui Hunter Biden in tara noastra, subiect in ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Donald Trump: Urmeaza Romania (VIDEO)

B1 B1,
Afacerile lui Hunter Biden in tara noastra, subiect in ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Donald Trump: Urmeaza Romania (VIDEO)

Romania ar putea fi subiect de discutie in ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden, inaintea alegerilor ce vor stabili cine va fi locatar la Casa Alba in urmatorii patru ani. Seful. continuă pe B1

Cine e Hunter Biden, fiul candidatului democrat Joe Biden, acuzat de coruptie in Ucraina, dar si in Romania (VIDEO)

Hunter Biden, fiul cel mai mic al candidatului la presedintia democratica Joe Biden, a devenit un nume familiar in campania prezidentiala din 2020. Legaturile sale cu Burisma, o companie energetica ucraineana,.

Alegeri SUA 2020. Fosti oficiali din serviciile secrete sustin ca dezvaluirea legata de Hunter Biden, o operatiune a spionajului rus

Dezvaluirea recenta a unor e-mailuri despre care se presupune ca ar apartine lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, are toate semnele clasice ale unei operatiuni rusesti de informatii, afirma 50 de fosti oficiali ai serviciilor secrete intr-o scrisoare publicata luni.

Iohannis, despre presupuse legaturi ale lui Hunter Biden cu Romania: Nu am nici o informatie despre acest personaj

Presedintele Klaus Iohannis spune ca la acest moment nu are nicio informatie legata de presupuse interese de afaceri in Romania ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru presedintia SUA.

Giuliani, avocatul personal al lui Trump, a dezvaluit de ce a predat hardul de pe laptopul lui Hunter Biden publicatiei New York Post

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a declarat pentru New York Times ca a preferat sa dea publicatiei New York Post o copie a hardului de pe laptopul presupus a apartine lui Hunter Biden, intrucat alte portaluri de stiri ar fi cautat sa conteste informatiile de pe el, intarziind publicarea lor, relateaza Business Insider.

Romania este unica in Europa. Cata incredere au americanii in tara noastra

Un studiu comandat de americani sustine ca sunt necesare o serie de ajustari ale strategiei aliate la Marea Neagra, in contextul unei agresiuni rusesti, care ar fi tot mai evidente in zona. De asemenea, una dintre concluzile studiului mai arata ca, acum, SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea .

Operatiunea laptopul: mailurile lui Hunter Biden, ajunse la New York Post, poarta marca Rusiei, potrivit unui oficial de informatii

Aparitia unor emailuri daunatoare imaginii lui Joe Biden in mijlocul alegerilor prezidentiale din SUA, care in plus au ajuns in mainile avocatului personal al lui Trump, Rudy Giuliani, este orchestrata prea perfect ca sa nu fie jocul Rusiei, potrivit unui oficial estonian expert in spionaj.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )