Libnet.ro
UNICEF

00:07

AFCN aloca 15,4 milioane de lei pentru proiecte culturale

Adevărul Adevărul,
AFCN aloca 15,4 milioane de lei pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National AFCN) a anuntat ca aloca, pentru sesiunea II/2019, suma de 15,4 milioane de lei pentru proiecte culturale din 11 arii de finantare. continuă pe Adevărul

AFCN aloca 15,4 milioane lei pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National AFCN) a anuntat ca aloca, pentru sesiunea II/2019, suma de 15,4 milioane de lei pentru proiecte culturale din 11 arii de finantare.

Piata de imbracaminte pentru copii, profitabila: vanzari de 44 milioane lei pentru SMYK si un nou magazin, in Baia Mare

Dupa ce in 2018 a inregistrat vanzari de 44 milioane lei, cu 30% mai mari decat in anul anterior, retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 1 martie un nou magazin, la Baia Mare, ajungand astfel la o retea de 14 magazine in Romania. Pentru anul.

Primaria Galati a oferit pompierilor o autospeciala in valoare de 2,8 milioane de lei pentru interventii la inaltime

Masinaria are o scara cu nacela care poate ajunge pana la inaltimea de 40 de metri. Poate sustine, intinsa la maximum, pana la 300 de kilograme. intreaga valoare a autospecialei a fost suportata din bugetul orasului.

Primaria Capitalei vrea sa exproprieze un teren detinut de o firma controlata de Puiu Popoviciu pentru a amenaja un spatiu verde la Piata Sudului / Costul total 7,1 milioane lei

Primaria Capitalei vrea sa exproprieze terenul care inconjoara complexul Big Berceni, circa 4. 450 mp, pentru a amenaja spatiu verde. Pretul propus este de 7,1 milioane lei si include si circa 1. 000 mp de constructii. Complexul Big Berceni si terenul aferent este detinut de societatea Baneasa Investment, controlata de omul de afaceri Puiu Popoviciu. Acum pe acest teren se afla mai multe tarabe.

MFP a atras, vineri, 45 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 410 milioane de lei la o dobanda de 4,27% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 64 de luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

IN 2018: Sprijinul Grupului BEI pentru proiecte din Romania s-a ridicat la 1,3 miliarde euro

Grupul Bancii Europene de Investitii Grupul BEI), compus din Banca Europeana de Investitii BEI) si filiala sa, Fondul European de Investitii FEI), a acordat Romaniei in 2018 suma de 1,311 miliarde euro sub forma de imprumuturi, garantii, capitaluri proprii si operatiuni de micro-finantare.

IN PORTUL CONSTANTA, IN PERIOADA 25 IANUARIE-25 FEBRUARIE: ANAF - amenzi de peste 1,6 milioane lei

Inspectorii ANAF au aplicat 61 de amenzi in valoare de peste 1,6 milioane de lei in prima luna de derulare a operatiunii Tomis.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )