Libnet.ro
UNICEF

08:00

Afisul UDMR Salvam Clujul! De Bucuresti a fost dat jos de Politia locala

Adevărul Adevărul,
Afisul UDMR Salvam Clujul! De Bucuresti a fost dat jos de Politia locala

Nu are autorizatia de amplasare. Acesta este motivul pentru care Politia Locala Cluj-Napoca a dat jos afisul pre-electoral al UDMR pe care scrie Salveaza Clujul de Bucuresti. Taxele noastre sa imbogateasca Ardealul NU Capitala. continuă pe Adevărul

Panou de precampanie al UDMR: Salvam Clujul de Bucuresti, taxele noastre sa imbogateasca Ardealul, nu Capitala.

UDMR starneste controverse prin plasarea unor panouri, ale caror mesaje sunt considerate ca fiind separatiste. UDMRa amplasat un panou de precampanie in Cluj- Napoca cu textul Salvam Clujul.

Salvam Clujul de Bucuresti, mesajul controversat al UDMR de pe panourile electorale din Ardeal

Salvam Clujul de Bucuresti, taxele noastre sa imbogateasca Ardealul, nu Capitala, acesta este textul care a aparut pe un panou de precampanie amplasat de UDMR in zona Stadionului CFR din Cluj-Napoca. Un panou similar a aparut in Oradea.

Lideri UDMR, despre mesaje precum Salvam Clujul de Bucuresti si Salvam Oradea de Bucuresti: Nu se refera la separatism

Deputatul UDMR, Attila Korodi, a explicat, luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, la ce se refera mai multe mesaje ale partidului sau care clameaza ca formatiunea sa ar vrea sa salveze orasele din Transilvania de Capitala. O explicatie asemanatoare a fost data si de presedintele UDMR, Kovacs Peter.

Moscova. Renato Usatii, dupa ce a fost dat in urmarire: Am incredere in justitia din Romania!

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a aparut intr-un live pe pagina sa de Facebook la cateva ore dupa emiterea mandatului de arestare international pe numele sau. Politicianul a multumit organelor de drept din Romania cu care ar fi colaborat in dosarul asasinului Vitalie Proca, pentru care in Moldova a fost dat in cautare, iar peste Prut ar avea statut de martor.

Politia locala a indepartat mai multe panouri ale UDMR, pe care aparea mesajul Salvam Clujul de Bucuresti

Politia Locala din Cluj a dispus indepartarea afiselor de pe panourile amplasate de UDMR in oras, intrucat pe acestea apare mesajul Salvam Clujul de Bucuresti, taxele noastre sa imbogateasca Ardealul, nu Capitala. in acest sens, conducerea formatiunii a cerut explicatii.

VIDEO Renato Usatii a fost dat in urmarire nationala si internationala

Judecatoria sectorului Centru a emis un mandat de arestare national si international luni, 24 octombrie, pe numele liderului Partidului Nostru, Renato Usatii. Judecatorii au dat curs demersului procurorului Vitalie Busuioc care a solicitat eliberarea mandatului.

Renato Usatii a fost dat in cautare nationala si internationala VIDEO

Judecatoria sectorului Centru a emis un mandat de arestare national si international luni, 24 octombrie, pe numele liderului Partidului Nostru, Renato Usatii. Judecatorii au dat curs demersului procurorului Vitalie Busuioc care a solicitat eliberarea mandatului.

A refuzat sa poarte cizmele din piele fiindca era vegan si a fost dat afara din armata. Povestea unui soldat elvetian care a invins sistemul

Un soldat elvetian a dat in judecata armata, dupa ce acesta a fost pus sa poarte cizme din piele. Tanarul de 19 ani a declarat ca nu poate purta cizme din piele de animal, fiindca este vegetarian.

RCSRDS a pierdut procesul cu Horia Ivanovici: Jurnalistul are de incasat o despagubire uriasa, dupa ce a fost dat afara de la Digi Sport

Jurnalistul Horia Ivanovici a castigat definitiv procesul cu trustul RCSRDS, dupa ce a fost demis, in septembrie 2013, de la TV Digi Sport. Reprezentantii companiei au motivat la vremea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )