Libnet.ro
UNICEF

08:30

Afla ce termen a primit Google pentru a sterge datele colectate pentru Street View.

România Liberă România Liberă,
Afla ce termen a primit Google pentru a sterge datele colectate pentru Street View.

Google a primit un termen de 35 de zile de la autoritatile din Marea Britanie pentru a sterge datele colectate pentru serviciul Street View, scrie b1. ro. In caz contrar, gigantul american va fi acuzat de infractiune, noteaza BBC. Ancheta in cazul Google a fost redeschisa dupa ce s-a descoperit ca Google nu a sters toate informatiile colectate de masinile sale pentru serviciul de harti de la retelele Wi-Fi ale britanicilor. Mai multe discuri cu informatii au fost gasite, desi reprezentantii . continuă pe România Liberă

Google a primit termen de 35 de zile pentru a sterge datele colectate pentru Street View

Google a primit un termen de 35 de zile de la autoritatile din Marea Britanie pentru a sterge datele colectate pentru serviciul Street View. in caz contrar, gigantul american va fi acuzat de infractiune, noteaza BB.

Google, somata sa stearga imaginile realizate prin Street View in Marea Britanie

Compania Google are 35 de zile la dispozitie pentru a sterge datele colectate prin intermediul retelelor Wi-Fi, in timp ce realiza poze prin serviciul sau Street View. in caz contrar, compania americana risca sa fie acuzata de comiterea unei infractiuni penale, a anuntat Information Commissioners Office ICO), autoritatea britanica care a lansat avertismentul.

Transilvania Leasing IFN Brasov a primit avizul pentru listare pe sistemul alternativ al BVB

Transilvania Leasing IFN Brasov, firma detinuta de SIF Transilvania in proportie de 64,32%, a primit avizul consultativ de la Comisia de Admitere la Tranzactionare de la BVB pentru tranzactionarea pe sistemul alternativ al Bursei, fiind a doua firma romaneasca tranzactionata pe acest sistem.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )