Libnet.ro
UNICEF

01:06

Age of Empires este reinventat pentru Windows Phone, iOS si Android [VIDEO]

Playtech Playtech,
Age of Empires este reinventat pentru Windows Phone, iOS si Android [VIDEO]

Cei de la Microsoft au anuntat reinventarea popularei francize Age of Empires intr-un format optimizat pentru Windows Phone, iOS si Android. Daca ne gandim la popularitatea fabuloasa a telefoanelor inteligente si, din ce in ce mai mult, a tabletelor, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Microsoft isi reinventeaza in format de mobile unul dintre cele mai populare jocuri de PC. Age Of Empires: World Domination este numele unui joc ce va aparea in aceasta vara si []. continuă pe Playtech

MSI: Microsoft ar putea extinde suportul pentru Windows XP autoritatilor din Romania

Microsoft ar putea extinde suportul pentru Windows XP dupa ce Ministerul pentru Societatea Informationala a primit o comunicare din partea gigantului american privind suportul tehnic de securitate pentru calculatoarele autoritatilor locale dotate cu.

Autoritatile au inceput negocierile financiare cu Microsoft pe tema unei posibile extinderi a suportului tehnic pentru Windows XP in institutiile publice

In acest moment am primit o comunicare oficiala de la Microsoft, iar saptamana viitoare vom avea intalnirea grupului de experti care analizeaza toata problematica legata de incetarea suportului tehnic pentru Windows XP, a declarat joi Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala MSI). Avem luate in calcul si variante open source dar nu putem sa le comunicam. Trebuie sa intelegeti ca suntem intr-o negociere pe bani cu Microsoft. Cu siguranta saptamana viitoare venim cu informatii publice in acest sens, a mai spus Cotovelea intrebat de HotNews. ro daca ia in calcul extinderea suportului pentru XP asa cum au facut guvernele din Marea Britanie si Olanda.

Microsoft ar putea extinde suportul pentru Windows XP folosit de Guvern

Ministerul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a declarat astazi intr-o conferinta ca a primit o comunicare din partea Microsoft privind posibila extindere a suportului tehnic si de securitate pentru licentele Windows XP folosite in domeniul guvernamental, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )