Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un agent FSB (ex-KGB) a batut un diplomat american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova

Hotnews Hotnews,
 Un agent FSB (ex-KGB) a batut un diplomat american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova

Un agent FSB ex-KGB) a batut un diplomat american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova, scrie The Washington Post, care citeaza patru oficiali americani informati despre acest incident. continuă pe Hotnews

Un agent FSB (ex-KGB) a batut un diplomati american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova

Un agent FSB ex-KGB) a batut un diplomati american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova, scrie The Washington Post, care citeaza patru oficiali americani informati despre acest incident.

Diplomat american agresat de un agent FSB, in fata Ambasadei SUA din Moscova. Acesta s-a ales cu o fractura la umar (VIDEO)

Un diplomat american a fost agresat pe 6 iunie de un agent FSB, cand incerca sa intre in sediul Ambasadei SUA la Moscova. Agentul FSB in uniforma l-a atacat pe diplomatul american, la.

Diplomat american, placat si ranit in fata Ambasadei SUA la Moscova de catre un paznic din cadrul FSB

Un diplomat american a fost placat si ranit de catre un paznic din cadrul serviciilor ruse de securitate in fata Ambasadei Statelor Unite la Moscova, la inceputul acestei luni, in ceea ce pare sa fie un atac neprovocat, declara un oficial american pentru Radio Free Europe-Radio Liberty.

Diplomat american, ranit in fata Ambasadei SUA la Moscova de catre un paznic din cadrul FSB

Un diplomat american a fost ranit de catre un paznic din cadrul serviciilor ruse de securitate in fata Ambasadei Statelor Unite la Moscova, la inceputul acestei luni, in ceea ce pare sa fie un atac neprovocat, declara un oficial american pentru Radio Free Europe-Radio Liberty.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )