Libnet.ro
UNICEF

01:06

Agentia Reuters, gasita VINOVATA de propaganda impotriva regimului din Iran.

România Liberă România Liberă,
Agentia Reuters, gasita VINOVATA de propaganda impotriva regimului din Iran.

Un juriu iranian a gasit duminica Reuters vinovata de propaganda impotriva regimului, in urma difuzarii unui reportaj video despre femei iraniene practicante de arte martiale, care a antrenat deja, in martie, suspendarea activitatilor agentiei in Iran, a anuntat presa locala, relateaza AFP, citata de Mediafax. Reuters a fost gasita vinovata, de asemena, de publicarea de informatii false cu scopul perturbarii opiniei publice, anunta agentia oficiala Irna, citand Parchetul . continuă pe România Liberă

Agentia Reuters, gasita vinovata de propaganda impotriva regimului din Iran.

Un juriu iranian a gasit duminica Reuters vinovata de propaganda impotriva regimului, in urma difuzarii unui reportaj video despre femei iraniene practicante de arte martiale, care a antrenat deja, in martie, suspendarea activitatilor agentiei in Iran, a anuntat presa locala, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Reuters a fost gasita vinovata, de asemena, de publicarea de informatii false cu scopul perturbarii opiniei publice, anunta agentia oficiala Irna, citand Parchetul General. Decizia .

Iran: Agentia Reuters, gasita vinovata de propaganda impotriva regimului

Agentia Reuters a fost gasita vinovata de un juriu iranian de propaganda impotriva regimului, in urma difuzarii unui reportaj video despre femei iraniene practicante de arte martiale, care a antrenat deja, in.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )