Libnet.ro
UNICEF

21:30

Agresata de un infirmier: O romanca a povestit calvarul prin care a trecut cat timp a muncit in Italia ca ingrijitoare (FOTO)

B1 B1,
Agresata de un infirmier: O romanca a povestit calvarul prin care a trecut cat timp a muncit in Italia ca ingrijitoare (FOTO)

O romanca, plecata sa ingrijeasca o barana, in Italia, sustine ca a fost umilita si supusa unor abuzuri de un infirmier din peninsula. Georgeta Plesa, in varsta. continuă pe B1

Senat: Proiectul de lege prin care Institutul Cantacuzino trece in subordinea MApN, adoptat tacit

Senatul a adoptat tacit, in sedinta de luni, proiectul de aprobare a OUG 66/2017 prin care va fi infiintat Institutul National de Cercetare Medico-Militara 'Cantacuzino'. Procesul va av.

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Romarm si Rheinmetall infiinteaza o companie mixta

Consilul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza, in comun, compania Romanian Military Vehicle Systems SA, fiecare actionar urmand sa detina 50% dn capitalul social al acesteia. Romanian Military Vehicle Systems SA va avea ca obiectiv dezvoltarea, fabricarea si dotarea armatei romane cu transportorul blindat pentru trupe 8x8 AGILIS. Aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei.

O noua metoda prin care pot fi concediati angajatii din Romania

Recent, s-a stabilit ca angajatorii pot transmite decizia de concediere a unui salariat prin intermediul e-mailului, conform unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). In acest sens, judecatorii au.

Vladimir Putin a promulgat legea prin care Rusia poate desemna institutiile media drept agenti straini

Presedintele Vladimir Putin a promulgat, sambata, legea care permite desemnarea in Rusia a unor entitati media drept agenti straini, ca reactie la obligarea canalului de televiziune rusesc RT de a se inregistra ca agent strain in Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )