Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ajutor european suplimentar de 1,8 miliarde de euro pentru Ucraina

România Liberă România Liberă,
Ajutor european suplimentar de 1,8 miliarde de euro pentru Ucraina

Uniunea europeana ar urma sa acorde un ajutor suplimentar in valoare de 1,8 miliarde de euro pentru Ucraina, potrivit unei propuneri a Comisiei Europene anuntate joi, la Riga, presedintele CE, Jean-Claude Juncker. continuă pe România Liberă

Ajutor european suplimentar de 1,8 miliarde euro pentru Ucraina

Comisia Europeana CE) a propus deblocarea a 1,8 miliarde euro, ca ajutor suplimentar pentru Ucraina, a anuntat ieri, in Riga, presedintele CE, Jean-Claude Juncker, citat de AFP.

Rezervele valutare la BNR au crescut in decembrie la 32,2 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei insumau la 31 decembrie 32,216 miliarde euro, in crestere fata de finele lunii anterioare, cand se plasau la 31,467 miliarde euro, dar mai mici in comparatie cu decembrie 2013 32,525 miliarde euro).

Hyundai Motor Group va investi 61 miliarde euro in urmatorii patru ani

Compania sud-coreeana Hyundai Motor Group, al cincilea mare producator auto din lume, a anuntat ieri ca intentioneaza sa investeasca 80. 700 miliarde woni 61 miliarde euro), in urmatorii patru ani, in constructia de noi uzine, cercetare si dezvoltare si un nou sediu, transmite AFP, conform Agerpres.

Amenzi de 500.000 de euro pentru taximetristii din Bucuresti. Au facut o intelegere tacita

Un numar de opt companii de taximetrie din Bucuresti si Ilfov au fost amendate de Consiliul Concurentei a amendat cu 2,26 milioane de lei 505. 021 euro) pentru participarea la o intelegere tacita pentru fixarea tarifului de transport de persoane in regim de taxi.

Deficitul comercial s-a ridicat la 5,3 miliarde de euro in primele 11 luni ale anului trecut, in crestere cu 91,7 milioane de euro

Romania a avut in perioada ianuarie-noiembrie a anului trecut un deficit comercial de 5,3 miliarde euro, cu 91,7 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada din 2013, dupa ce importurile au urcat cu 6%, iar exporturile cu 6,5%, potrivit datelor a anuntate de catre Institutul National de Statistica INS).

Metrorex va plati Nei Guard peste 12 milioane euro pentru paza metroului

Metrorex a incheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru in valoare de 55,9 milioane lei 12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durata de doi ani si jumatate, pentru servicii de paza, monitorizare si interventii la metrou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )