Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ajutor nesperat pentru medici: Tuneluri de dezinfectie, in spitalele care trateaza cazurile de COVID-19 din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Ajutor nesperat pentru medici: Tuneluri de dezinfectie, in spitalele care trateaza cazurile de COVID-19 din Capitala (VIDEO)

Ajutor nesperat pentru medicii care lupta in prima linie impotriva coronavirusului. 30 de tuneluri pentru dezinfectarea personalului medical si a pacientilor vor fi instalate in spitalele mari din Bucuresti, in. continuă pe B1

Federatia Solidaritatea Sanitara cere introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor pentru toti salariatii din spitalele publice

Federatia Solidaritatea Sanitara solicita Ministerului Sanatatii introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor ca masura minima de precautie impotriva COVID-19 pentru toti salariatii din spitalele publice.

Avionul cu 200.000 de masti de protectie pentru medici a ajuns in Romania

Comanda de 200. 000 de masti de protectie a ajuns cu un avion Tarom, in aceasta seara, pe Aeroportul International Henri Coanda. Mastile sunt destinate medicilor care au grija de pacientii cu coronavirus.

Ajutor guvernamental pentru somajul tehnic

Domnul Ionel Danca, Seful cancelariei premierului Ludovic Orban, a declarat: in noua forma propusa prin ordonanta de urgenta adoptata, toti angajatorii care in aceasta perioada au aplicat masura suspendarii temporare a contractelor individuale de munca, ca urmare a efectelor epidemiei cu coronavirus, se califica pentru aceasta facilitate), fie ca vorbim de IMM-uri, companii mari sau alte forme de angajare, structuri neguvernamentale sau persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, care au angajati cu contracte individuale de munca.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )