Libnet.ro
UNICEF

10:16

Ajutor de stat in valoare de 62 milioane de lei pentru Compania Nationala a Uraniului

România Liberă România Liberă,
Ajutor de stat in valoare de 62 milioane de lei pentru Compania Nationala a Uraniului

Compania Nationala a Uraniului va primi un ajutor de stat in valoare de 62 de milioane de lei, pentru o perioada de sase luni, a anuntat miercuri ministrul Energiei, Victor Grigorescu. continuă pe România Liberă

Guvernul a aprobat un ajutor de salvare de 62 de milioane de lei pentru Compania Nationala a Uraniului

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care Compania Nationala a Uraniului va primi un ajutor de salvare in valoare de 62 de milioane de lei din partea Ministerului Energiei, potrivit unui comunicat al Executivului.

Compania Nationala a Uraniului, ajutor de stat de 62 de milioane de lei

Compania Nationala a Uraniului va primi un ajutor de stat in suma totala de 62 de milioane de lei pentru o perioada de sase luni, a anuntat miercuri ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Vodafone, amendata cu 100.000 de lei pentru neaplicarea plafonului maxim la internet mobil in roaming

Vodafone a fost amendata de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii cu 100. 000 de lei, pentru ca nu a aplicat plafonul financiar sau de volum maxim care sa limiteze consumul.

Amenda de 50.000 de lei pentru Vodafone. ANPC acuza compania de practici comerciale incorecte

Compania Vodafone a fost amendata cu 50. 000 de lei de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), dupa ce instittia a primit mai multe reclamatii ale utilizatorilor care s-au plans ca, pentru unele dintre serviciile oferite la cartelele pre-paid, sunt impuse conditii legate de numarul de apeluri primite desi aceste conditionari nu erau mentionate in oferte.

Vodafone, amendat cu 50.000 de lei pentru practici comerciale incorecte

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat cu 50. 000 de lei operatorul de telefonie mobila Vodafone pentru utilizarea de practici comerciale incorecte.

Apeluri de proiecte de 5 milioane euro pentru Bucuresti-Ilfov si 7 regiuni mai putin dezvoltate

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a deschis ieri apelurile de proiecte pentru Sprijin pregatitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locala SDL) - orase/municipii cu populatie de peste 20. 000 locuitori, pentru 7 Regiuni de Dezvoltare regiuni mai putin dezvoltate) si Regiunea Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )