Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vodafone, amendat cu 50.000 de lei pentru practici comerciale incorecte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vodafone, amendat cu 50.000 de lei pentru practici comerciale incorecte

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat cu 50. 000 de lei operatorul de telefonie mobila Vodafone pentru utilizarea de practici comerciale incorecte. continuă pe Ziarul Bursa

Amenda de 50.000 de lei pentru Vodafone. ANPC acuza compania de practici comerciale incorecte

Compania Vodafone a fost amendata cu 50. 000 de lei de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), dupa ce instittia a primit mai multe reclamatii ale utilizatorilor care s-au plans ca, pentru unele dintre serviciile oferite la cartelele pre-paid, sunt impuse conditii legate de numarul de apeluri primite desi aceste conditionari nu erau mentionate in oferte.

Vodafone, amendata cu 50.000 de lei de Protectia Consumatorilor pentru practici comerciale inselatoare, inclusiv legate de minute si SMS-uri nationale 'nelimitate' /In vara acestui, Vodafone a fost amendata cu 10.000 lei si de Protectia Datelor

Protectia Consumatorilor ANPC) a anuntat luni ca a amendat Vodafone Romania cu 50. 000 de lei de pentru mai multe practici comerciale incorecte. Astfel, in cazul unor oferte prepaid, in urma analizarii reclamatiilor consumatorilor, a rezultat ca, desi acestia se aflau in perioada de valabilitate a ofertelor, serviciile de apelare au fost restrictionate pentru ca erau conditionate de un numar suficient de apeluri primite. O alta neregula constatata se refera la cartelele reincarcabile prin care se ofereau minute si SMS-uri nationale 'nelimitat', dar in care existau de fapt restrictionari. In vara acestui an, Vodafone a fost amendata cu 10. 000 lei si de Protectia Datelor ANSPDCP) pentru ca 'nu a luat suficiente masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea protejarii datelor cu caracter personal ale unor abonati, impotriva accesarii ori divulgarii ilicite'. HotNews. ro a solicitat un punct de vedere din partea Vodafone Romania in cazul ambelor amenzi si vom reveni cu raspunsurile primite imediat ce le vom primi.

Vodafone a fost amendat cu 50.000 de lei de catre ANPC pentru ca limita convorbirile nelimitate

Vodafone a primit de la ANPC o amenda de 50. 000 de lei pentru practici comerciale incorecte, una dintre ele fiind limitarea unor convorbiri pe care compania le vindea ca fiind nelimitate. Astfel, se.

Pregatim o schema de ajutor de stat de 900 milioane lei pentru investitii de dimensiuni medii

Guvernul pregateste sa introduca, din 2017, o schema de ajutor de stat cu alocare bugetara de circa 900 de milioane de lei, pana in 2020, care va viza investitii de dimensiuni medii, a anuntat premierul Dacian Ciolos, vineri, in contextul unei vizite la fabrica Pirelli de la Slatina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )