Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vodafone, amendata cu 100.000 de lei pentru neaplicarea plafonului maxim la internet mobil in roaming

B1 B1,
Vodafone, amendata cu 100.000 de lei pentru neaplicarea plafonului maxim la internet mobil in roaming

Vodafone a fost amendata de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii cu 100. 000 de lei, pentru ca nu a aplicat plafonul financiar sau de volum maxim care sa limiteze consumul. continuă pe B1

ANCOM sanctioneaza Vodafone pentru neaplicarea plafonului maxim la internet mobil in roaming

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a sanctionat compania Vodafone Romania cu amenda contraventionala in valoare de 100. 000 lei pentru ca nu a aplicat plafonul financiar sau de volum maxim care sa limiteze consumul de date in roaming la costul implicit de 50 euro/luna fara TVA) sau la un alt nivel ales de utilizatori dintre cele puse la dispozitie de propriul furnizor, precizeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Ajutor de stat in valoare de 62 milioane de lei pentru Compania Nationala a Uraniului

Compania Nationala a Uraniului va primi un ajutor de stat in valoare de 62 de milioane de lei, pentru o perioada de sase luni, a anuntat miercuri ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Vodafone, amendata cu 50.000 de lei de Protectia Consumatorilor pentru practici comerciale inselatoare, inclusiv legate de minute si SMS-uri nationale 'nelimitate' /In vara acestui, Vodafone a fost amendata cu 10.000 lei si de Protectia Datelor

Protectia Consumatorilor ANPC) a anuntat luni ca a amendat Vodafone Romania cu 50. 000 de lei de pentru mai multe practici comerciale incorecte. Astfel, in cazul unor oferte prepaid, in urma analizarii reclamatiilor consumatorilor, a rezultat ca, desi acestia se aflau in perioada de valabilitate a ofertelor, serviciile de apelare au fost restrictionate pentru ca erau conditionate de un numar suficient de apeluri primite. O alta neregula constatata se refera la cartelele reincarcabile prin care se ofereau minute si SMS-uri nationale 'nelimitat', dar in care existau de fapt restrictionari. In vara acestui an, Vodafone a fost amendata cu 10. 000 lei si de Protectia Datelor ANSPDCP) pentru ca 'nu a luat suficiente masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea protejarii datelor cu caracter personal ale unor abonati, impotriva accesarii ori divulgarii ilicite'. HotNews. ro a solicitat un punct de vedere din partea Vodafone Romania in cazul ambelor amenzi si vom reveni cu raspunsurile primite imediat ce le vom primi.

Amenda de 50.000 de lei pentru Vodafone. ANPC acuza compania de practici comerciale incorecte

Compania Vodafone a fost amendata cu 50. 000 de lei de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), dupa ce instittia a primit mai multe reclamatii ale utilizatorilor care s-au plans ca, pentru unele dintre serviciile oferite la cartelele pre-paid, sunt impuse conditii legate de numarul de apeluri primite desi aceste conditionari nu erau mentionate in oferte.

Vodafone, amendat cu 50.000 de lei pentru practici comerciale incorecte

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat cu 50. 000 de lei operatorul de telefonie mobila Vodafone pentru utilizarea de practici comerciale incorecte.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )