Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alain Lamassoure: Tragi-comedie in Grecia, nimic mai mult

Adevărul Adevărul,
Alain Lamassoure: Tragi-comedie in Grecia, nimic mai mult

In timp ce primul ministru grec Alexis Tsipras a reiterat, intr-un discurs rostit in fata poporului grec, mentinerea referendumului asupra conditiilor de austeritate impuse de UE, cerand concetatenilor sai sa voteze Nu, deputatul european Alain Lamassoure crede in continuare intr-un. mare bluff. continuă pe Adevărul

Recordul este oficial. Cosmonautul rus Ghennadi Padalka, omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu

Cosmonautul rus Ghennadi Padalka, care a efectuat mai multe misiuni pe Statia Spatiala Internationala ISS), este omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, depasind vechiul record de 803 zile, 9 ore,.

Cosmonautul rus Ghennadi Padalka este omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu

Cosmonautul rus Ghennadi Padalka, care a efectuat mai multe misiuni pe Statia Spatiala Internationala ISS), este omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, depasind vechiul record de 803 zile, 9 ore, 41.

Alin Burcea, Paralela 45: Grecii se vor da peste cap de trei ori mai mult pentru a castiga un euro

Turistii romani care au platit vacante in Grecia nu s-au razgandit pana acum, desi ii preocupa situatia din statul elen, sustine Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Top 5 destinatii din Grecia: cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita vara aceasta

Top 5 destinatii din Grecia. Grecia este o zona turistica de vis, mai ales in sezonul estival. Capitala tarii, Atena, alaturi de alte orase dinregiunea elena sunt perfecte pentru un sejur relaxant, dar si fascinant prin obiectivele remarcabile.

Companiile din Romania au investit cu 30% mai mult in programe de stress management

Un studiu realizat de Human Performance Development International HPDI) arata ca, in Romania, companiile au alocat bugete mai mari pentru programe de stress management, managementul conflictelor, leadership autentic si group coaching in primul semestru din 2015, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata un comunicat transmis redactiei.

Radu Banciu, despre fuziunea prin absortie a PP-DD de catre UNPR: Ultimele elemente din PP-DD s-au alaturat partidului patriotilor, acestui UNPR care reuseste mai mult decat sa supravietuiasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre fuziunea PP-DD cu partidul lu Gabriel Oprea, UNPR. UNPR a fuzionat cu ultimele oase, ce mai ramasese din PP-DD. in momentul de fata, PP-DD nu mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )