Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alaturi de Simona Halep pentru optimi! S-a anuntat ora meciului pe care romanca il sustine in turul III la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Alaturi de Simona Halep pentru optimi! S-a anuntat ora meciului pe care romanca il sustine in turul III la Wimbledon

Simona Halep va forta vineri accederea in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, urmand sa o intalneasca pe chinezoaica Shuai Peng. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia se va disputa dupa ora 18:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de miercuri, iar disputa dintre Simona Halep 2 WTA - cap de serie numarul doi) si Beatriz Haddad Maia Brazilia - 96 WTA) va avea loc dupa ora 18:30.

Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Turneul de la WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anuntat, duminica, pe.

Wimbledon: Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia 7-5, 6-3/ Halep, in turul trei - Nota de trecere

Intr-o zi in care in tara s-au afisat rezultatele de la BAC, putem spune ca Simona Halep a luat o nota de trecere dupa meciul cu Beatriz Haddad Maia Brazilia - locul 96 WTA), jucatoarea noastra calificandu-se in turul trei de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi, scor 7-5, 6-3 disputa a durat o ora si 30 de minute). Nu a fost cel mai bun meci reusit de Simona, insa drumul la un Grand Slam este anevoios, iar marii jucatori castiga chiar si atunci cand nu prind o zi fantastica. Maia a luptat, a avut momente in care a pus-o in dificultate pe Simona gratie fizicului sau impresionant 1,85 metri), dar pana la urma si-a aratat limitele. In urmatorul meci, Halep va da peste Shuai Peng China - 37 WTA).

Wimbledon: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-4, 6-1/ Calificare lejera in turul doi

Simona Halep a debutat cu dreptul pe iarba londoneza, favorita numarul doi pierzand doar cinci game-uri in meciul cu Marina Erakovic 129 WTA - Noua Zeelanda, venita din calificari), din runda inaugurala de la Wimbledon. Disputa de pe terenul doi a durat o ora si 13 minute, Simona castigand cu 6-4, 6-1. In urmatorul meci, Simo o va intalni in premiera in circuitul WTA pe Beatriz Haddad Maia Brazilia - locul 96 WTA). Se actualizeaza.

SIMONA HALEP-MARINA ERAKOVIC LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci greu pentru Halep in SIMONA HALEP-MARINA ERAKOVIC LIVE VIDEO STREAM ONLINE

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al doilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni,.

Simona Halep nu se mai ASCUNDE: Am SUFERIT foarte mult

Simona Halep, ocupanta locului doi mondial, a declarat, miercuri, in urma victoriei din turul secund la Wimbledon, ca vrea sa faca tot posibilul pentru a castiga tunerul, potrivit.

Simona Halep castiga fara sa forteze cu Haddad Maia

Favorita numarul doi pe tabloul feminin de la Wimbledon, Simona Halep si-a pus in valoare experienta superioara si a trecut de Beatriz Haddad Maia din Brazilia, o jucatoare extrem de incomoda, cu 7-5, 6-3, pentru un loc in turul 3. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep, fara emotii in turul II la Wimbledon! A eliminat-o pe Marina Erakovic cu 6-4, 6-1

Tenismena Simona Halep a castigat primul meci la turneul de Grand Slam de laWimbledon. Sportiva a jucat pe Terenul 2 unde a trecut de Marina Erakovic cu 6-4, 6-1, o victorie fara emotii pentru.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Pericol urias pentru Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca luni primul meci de la turneul de la Wimbledon 2017. Romanca o va intalni pe neozeelandeza Marina Erakovici, locul 129 mondial.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - A fost intrecuta de Karolina Pliskova in ierarhia pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep se gaseste si in aceasta saptamana pe locul doi in ierarhia WTA, cu 6920 de puncte acumulate. Jucatoarea din Romania nu mai este lider in clasamentul Road to Singapore n. r. destinat Turneului Campioanelor), fiind depasita de Karolina Pliskova invingatoare la Eastbourne).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )