Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alba Iulia, primul Smart City din Romania. Proiectele unei mari companii de telefonie mobila

Adevărul Adevărul,
Alba Iulia, primul Smart City din Romania. Proiectele unei mari companii de telefonie mobila

Alba Iulia va deveni oficial primul oras inteligent din Romania. Protocolul de colaborare intre administratia locala si Orange Romania SA, pentru programul pilot Alba Iulia Smart City 2018 a fost aprobat de consilierii locali, in sedinta din 28 noiembrie. Lansarea proiectului va avea loc in 2 decembrie, la Universitatea din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Orange si Primaria Alba Iulia au aprobat acordul de colaborare pentru Proiectul Pilot Alba Iulia Smart City 2018

Orange Romania, impreuna cu Primaria Alba Iulia, au aprobat acordul de colaborare pentru proiectul pilot Alba Iulia Smart City 2018, prin care au fost propuse solutii de digitalizare a orasului, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cum va deveni Alba Iulia un oras inteligent

Acum ceva timp, spuneam ca Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania. Iata ca acest plan e cu un pas mai aproape de a deveni realitate. Orange si Primaria Alba Iulia au aprobat acordul de colaborare pentru proiectul Alba Iulia Smart City 2018, prin care au fost propuse solutii de digitalizare a [].

Zece ani de inchisoare pentru trafic de minore. Tinere din Romania, racolate si obligate sa se prostitueze in Spania

O femeie din Galati si mama acesteia au fost condamnate la Curtea de Apel Alba Iulia la 13 ani de inchisoare pentru trafic de minori. Magheru Petruta Luminita a primit 10 ani cu executare, iar mama acesteia, Vieru Victoria, a fost condamnata la 3 ani cu suspendare sub supraveghere. Cele doua femei au fost judecate pentru transportul unor tinere minore in Spania in scopul prostitutiei.

Pregatiri pentru Ziua Nationala la Alba Iulia: 1 Decembrie la Alba Iulia: Show pirotehnic 3D, concerte si masa populara cu trei tone de fasole si carnati

O parada spectaculoasa cu circa 800 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.

Flash-mob viral realizat de elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia. Filmul a adunat zeci de mii de vizualizari

Un flash-mob realizat de elevii claselor a XI-a de la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia, sub indrumarea profesorilor de educatie fizica, a devenit viral pe internet, dupa ce a fost distribuit pe Facebook. Filmuletul are zeci de mii de vizualizari.

Protocol intre Ministerul Culturii si Primaria Alba Iulia pentru programul orase europene

Primarul Mircea Hava si ministrul Culturii, Corina Suteu au semnat, luni, la Alba Iulia, protocolul de colaborare pentru programul Orase Europene, care va fi valabil cinci ani si cuprinde mai multe directii de actiune.

Zece motive pentru a sarbatori Ziua Nationala la Alba Iulia, orasul unde la 1 Decembrie 1918 au venit 100.000 de oameni

Alba Iulia, orasul Unirii este o destinatie turistica ideala pentru minivacanta de 1 Decembrie, mai ales pentru cei vor sa descopere istoria dincolo de paginile unei carti, la fata locului.

Parfumul comestibil, mireasma care da savoare preparatelor, creat de bucatarul Cosmin Toma din Alba Iulia

Parfumul poarta amprenta unui bucatar din Alba Iulia care si-a propus sa dea o nota eleganta unor condimente folosite in bucataria traditionala romaneasca.

Baza de agrement pe malul Muresului la Alba Iulia cu plaja, banci pentru picnic si teren de sport cu nisip

Pasionatii de pescuit si vaslit cu barca din Alba Iulia vor avea o mini-baza de agrement pe malul raului Mures, in zona cartierului Partos. Aici va fi amenajata o plaja, dar si spatii verzi, banci pentru picnic si teren cu nisip pentru sporturi de vara.

Restrictii de circulatie in Alba Iulia, de Ziua Nationala, in perioada 30 noiembrie 1 decembrie 2016

Primaria Alba Iulia anunta strazile pe care sunt restrictii de circulatie in perioada 30 noiembrie 1 Decembrie, date fiind manifestarile ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )