Libnet.ro
UNICEF

05:30

Aleea Celebritatilor se deschide la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Aleea Celebritatilor se deschide la Sibiu

Festivalul International de Teatru de la Sibiu FITS) se deschide vineri in Piata Mare a orasului cu o parada, cu un concert Smiley si cu focuri de artificii. continuă pe Adevărul

INTERVIU George Ivascu: Ma bucur sa vad Aleea Celebritatilor si la Sibiu

George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis din Bucuresti, a reusit un transfer de senzatie: din toamna, Radu Beligan va avea un rol nou, dupa o pauza de opt ani, chiar pe scena institutiei. Ivascu vorbeste despre spectacolele sfarsitului de stagiune si saluta initiativa lui Constantin Chiriac, de a duce proiectul Aleea Celebritatilor si la Sibiu.

Sibiu: gongul va bate vineri la Festivalul International de Teatru

JUBILEU Festivalul International de Teatru, care aniverseaza20 de editii, va avea 360 de evenimente, cu spectacole din 70 de tari.

Herta Muller va participa la Festivalul International de Literatura si Traducere de la Iasi

Laureata Premiului Nobel pentru Literatura in anul 2009, Herta Muller, va participa, in luna octombrie, la Iasi, la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT), la eveniment fiind asteptati peste 100 de scriitori si traducatori din tara si strainatate.

Loredana, Smiley, Vunk si Suie Paparude canta la Festivalul International de Teatru

Trupe si artisti renumiti din tara vor canta pe scena din Piata Mare, in cadrul editiei cu numarul 20 a Festivalului International de Teatru.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.201 seconds )