Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alege cel mai bun smartwatch, in functie de stilul tau de viata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alege cel mai bun smartwatch, in functie de stilul tau de viata

A alege cel mai bun smartwatch a devenit deja o problema, avand in vedere ca ai deja de ales din foarte multe modele. Cu Samsung si Apple inovand continuu si o gama larga de ceasuri inteligente de la Fossil, Nixon si Casio, acesta este momentul perfect. continuă pe Wall-Street Ro

Premiile Oscar 2017: Filmul Sieranevada, regizat de Cristi Puiu, propunerea Romaniei pentru cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza (VIDEO)

Propunerea Romaniei pentru categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza in cadrul galei Oscar 2017, este filmul Sieranevada, de Cristi Puiu, a.

Lavrov: Relatiile dintre Moscova si Berlin nu trec prin cel mai bun moment. Cum raspunde seful diplomatiei germane

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat, duminica, ca relatiile ruso-germane nu trec prin cel mai bun moment.

Premiile Oscar 2017: Sieranevada, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film intr-o limba straina

Propunerea Romaniei pentru o nominalizare categoria cel mai bun film intr-o limba straina a premiilor Oscar 2017 este filmul Sieranevada, regizat de Cristi Puiu, potrivit reprezentantilor Centrului National al Cinematografiei CNC).

Cel mai bun dispozitiv de gaming pentru 2017 ar putea fi casca de la Intel

Intel a prezentat recent un dispozitiv care te conecteaza la ceea ce compania numeste realitate mixta, adica si virtuala, si augmentata. Produsul pe care s-ar putea sa il vrei e cunoscut, deocamdata, drept Project Alloy.

Serghei Lavrov: Relatiile cu Germania nu trec prin cel mai bun moment

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat, duminica, ca Rusia nu este de vina pentru actualul nivel scazut al relatiilor dintre Moscova si Berlin, transmite agentia DPA, citata de Agerpres.

Cel mai bun tratament natural pentru par, gene, sprancene si buze

Acest remediu natural este relativ ieftin si poate sa imbunatateasca vizibil calitatea parului, genelor si sprancenelor. Lumea il ocoleste pentru ca are o consistenta groasa si lipicioasa. Cu toate acestea,.

Reteta rapida. Cum sa faci cel mai bun cheesecake. E gata de cuptor in 10 minute

Denumirea parjiturii nu e deloc intamplatoare, caci prepararea cheesecake-ului acesta chiar dureaza noua minute. Nu separi oua, nu bati albusuri, ci mixezi toate ingredientele si obtii o.

Restrictii de circulatie pe Transfagarasan. Vezi in ce perioada au loc modificarile pe cel mai aventuros drum din Romania

Sambata, traficul rutier va fi inchis pe Transfagarasan intre orele 14. 00 si 16. 00, intre Balea Cascada si pana la Balea Lac. Motivul pentru care cel mai aventuros.

Restrictii de circulatie pe Transfagarasan cu ocazia Sibiu Rally Challenge. Vezi in ce perioada au loc modificarile pe cel mai aventuros drum din Romania

Sambata, traficul rutier va fi inchis pe Transfagarasan intre orele 14. 00 si 16. 00, intre Balea Cascada si pana la Balea Lac. Motivul pentru care cel mai aventuros.

Calvin Harris este cel mai bine platit DJ din lume, conform Forbes

Dj-ul scotian Calvin Harris a fost desemnat cel mai bine platit DJ din lume. El este in topul listei Forbes a celor mai bine platiti DJ din lume, inaintea lui Tiesto si a lui David Guetta. In 2015 Harris a castigat 63 de milioane de dolari, potrivit nme. com. Nici o femeie nu este pe lista intocmita de publicatia Forbes.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )