Libnet.ro
UNICEF

09:15

Reteta rapida. Cum sa faci cel mai bun cheesecake. E gata de cuptor in 10 minute

Antena3 Antena3,
Reteta rapida. Cum sa faci cel mai bun cheesecake. E gata de cuptor in 10 minute

Denumirea parjiturii nu e deloc intamplatoare, caci prepararea cheesecake-ului acesta chiar dureaza noua minute. Nu separi oua, nu bati albusuri, ci mixezi toate ingredientele si obtii o. continuă pe Antena3

Cel mai bun pandispan cu zmeura

Pentru cel mai bun pandispan cu zmeura, fructul trebuie sa fie ferm, cu o culoare vie atunci cand il cumperi. Poate fi pastrata 1-2 zile la temperatura camerei, in functie de cat de coapta este, si cel mult o saptamana la frigider.

Acesta este operatorul care ofera cel mai bun internet pe mobil in Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a comunicat de curand numele operatorului care ofera cel mai rapid internet pe mobil, scrie Playtech. roConcurenta pe piata.

REVISTA PRESEI. Firma care ofera cel mai bun Internet mobil din Romania

Ziarul Click ne anunta, vineri, ce firma ofera celmai bun Internet mobil din Romania. Datele provin de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Expertii au decis! Acesta este telefonul mobil cu cel mai bun ecran

Se pare ca avem un nou campion la capitolul display, scrie publicatia onlineplaytech. roCele mai multe dispozitive Android de top lansate in ultima perioada dispun de afisaje QHD, dupa ce, pentru prima data.

Serghei Lavrov: Relatiile cu Germania nu trec prin cel mai bun moment

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat, duminica, ca Rusia nu este de vina pentru actualul nivel scazut al relatiilor dintre Moscova si Berlin, transmite agentia DPA, citata de Agerpres.

Cel mai bun tratament natural pentru par, gene, sprancene si buze

Acest remediu natural este relativ ieftin si poate sa imbunatateasca vizibil calitatea parului, genelor si sprancenelor. Lumea il ocoleste pentru ca are o consistenta groasa si lipicioasa. Cu toate acestea,.

Secretele mujdeiului dobrogean. Cum faci cel mai gustos sos de usturoi cu rosii, reteta pescarilor de la malul Marii Negre

Cel mai bun sos de usturoi care da savoare fripturii si pestelui se prepara din trei ingrediente. De-a lungul timpului, mujdeiul a insotit numeroase feluri de mancare in bucataria romaneasca si a condimentat mesele incarcate de bucate.

Mit sau realitate: este sau nu zaharul brun mai bun decat cel alb?

Frecvent se spune ca zaharul brun ar fi mai bun decat cel alb. Diferentele dintre cele doua constau, pe langa culoare, si in numarul de kilocalorii si proprietati. Nutritionistii spun ca nu exista mari diferente intre cele doua tipuri de zahar si ca in ambele situatii, consumul in cantitati mari dauneaza.

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin .

2016 ar putea fi cel mai rau an din istorie, spun specialistii

Desiabia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire. Pe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor socialeisi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai rau an din istorie?. Nu stim cu siguranta daca este asa, dar criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura de stat in [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )