Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu: la Bucuresti scorul este dezamagitor

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu: la Bucuresti scorul este dezamagitor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca scorul obtinut la Bucuresti este dezamagitor, dar a adaugat niciun alt candidat din interiorul partidului nu ar fi putut sa obtina un scor mai bun decat cel al lui Catalin Predoiu. continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. EXIT POLL BUCURESTI SI MARILE ORASE

Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a votat duminica la Liceul Jean Monnet pentru o capitala europeana, a.

Alegeri locale 2016. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Este posibil sa inregistram cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata PSD

Alegeri locale 2016. 52,48% dintre cetateni cu drept de vot din judetul Dolj s-au prezentat astazi la urne. Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca este posibil ca PSD sa inregsitreze cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata.

Rezultate alegeri locale 2016 in Petrila. Surpriza imensa: cine este noul primar

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Petrila, il dau drept castigator pe Vasile Jurca PSD), care l-a invins pe Ilie Paducel, primar timp de sase mandate in Petrila.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Surpriza uriasa in Hunedoara. Cine este noul primar al municipiului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Dan Boboutanu PSD) a fost ales primar al municipiului Hunedoara, potrivit informatiilor neoficiale oferite in urma numaratorii paralele a voturilor, la PSD si PNL. Dan Boboutanu l-a invins la un scor strans pe actualul primar al Hunedoarei, Viorel Arion.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUCURESTI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUCURESTI

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a venit duminica, in jurul orei 12,30, la Liceul 'Jean.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA CAPITALEI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUCURESTI

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a venit duminica, in jurul orei 12,30, la Liceul Jean.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Bucuresti - Gabriela Firea. Nicusor Dan - locul 2, Catalin Predoiu -locul 3. Primele reactii

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )