Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2016. Alina Gorghiu: Nicusor Dan nu are nicio sansa la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2016. Alina Gorghiu: Nicusor Dan nu are nicio sansa la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu ii da nicio sansa lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. L-am gasit nu doar in sondaje, l-am gasit inclusiv in optiunile noastre de. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu despre deputatul Sebastian Ghita: Mi se pare de nepermis sa vad cum un om al PSD-ului pleca fluierand din Parlament si ataca tot ce ii pica in fata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au participat, ieri, la Craiova la evenimentul de la lansare al lui Pavel Badea.

Alina Gorghiu despre Sebastian Ghita: Mi se pare de nepermis sa vad cum un om al PSD-ului pleaca fluierand din Parlament si ataca tot ce ii pica in fata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au participat, ieri, la Craiova la evenimentul de la lansare al lui Pavel Badea.

Nicusor Dan cere PNL sa retraga candidatura lui Ludovic Orban si sustine ca intr-o confruntare cu PSD ar obtine cele mai multe voturi

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, cere PNL sa il retraga pe Ludovic Orban din cursa, daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige. Alina Gorghiu imi sugereaza, intr-o emisiune TV, sa ma retrag din cursa in favoarea lui Ludovic Orban. Vreau sa va asigur ca nu voi accepta sa fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greseste. Sondajele arata ca, intr-o confruntare directa cu PSD-ul, voi obtine cele mai multe voturi, asa incat gasesc ca e mai rezonabil ca PNL sa-si retraga candidatul, daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige, a scris Nicusor Dan pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu: inca mai sper la alegeri locale in doua tururi (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat ca inca mai spera la alegeri locale in doua tururi. in opinia copresedintelui PNL, intr-o saptamana instanta ar putea da un termen in cazul.

Alina Gorghiu: Putem face alegeri in doua tururi daca CCR se pronunta cu cateva zile inainte de 5 iunie

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat ca, in maxim o saptamana, sesizarea PNL privind organizarea alegerilor locale in doua tururi de scrutin va ajunge la instanta de contencios administrativ si se va da un termen de judecata, astfel incat dosarul sa fie trimis la CCR si sa fie transata problema.

Alina Gorghiu, despre numele copilului: Nu vreau sa-l strige pe nume in clasa si sa se intoarca toti din generatia lui

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca vrea pentru baietelul sau, care se va naste la sfarsitul lunii mai, un nume romanesc si ca isi doreste si o fetita, informeaza.

Alina Gorghiu l-a invitat pe Dacian Ciolos sa se inscrie in PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a lansat o invitatie premierului Dacian Ciolos de a se inscrie in PNL, precizand ca decizia ii apartine.

ALEGERI LOCALE 2016. Santaj al alesilor. Vor boicota campania, daca nu primesc pensii speciale

Alesii locali ai PSD si PNL transmit conducerii partidelor ca un refuz de a nu insista pentru acordarea de pensii speciale, pe modelul celor acordate parlamentarilor, ii va determina sa se implice mai putin i.

PNL are usa deschisa pentru ministrii care performeaza, inclusiv pentru Ciolos

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a declarat ca partidul sau are usa deschisa pentru toti membrii Cabinetului Ciolos care performeaza, inclusiv pentru premier, dar dupa alegerile parlamentare PNL va sustine un guvern politic.

Statul va deveni mai performant daca in administratie vom corela salariile cu rezultatele

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, ca statul roman va deveni mai performant atunci cand in administratie vor fi corelate salariile cu rezultatele, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )