Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu despre Sebastian Ghita: Mi se pare de nepermis sa vad cum un om al PSD-ului pleaca fluierand din Parlament si ataca tot ce ii pica in fata

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu despre Sebastian Ghita: Mi se pare de nepermis sa vad cum un om al PSD-ului pleaca fluierand din Parlament si ataca tot ce ii pica in fata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au participat, ieri, la Craiova la evenimentul de la lansare al lui Pavel Badea. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu despre deputatul Sebastian Ghita: Mi se pare de nepermis sa vad cum un om al PSD-ului pleca fluierand din Parlament si ataca tot ce ii pica in fata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au participat, ieri, la Craiova la evenimentul de la lansare al lui Pavel Badea.

Alina Gorghiu reactioneaza dur dupa votul impotriva arestarii lui Ghita

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a reactionat dur, miercuri, dupa ce deputatii au respins cererile DNA de retinere si arestare a lui Sebastian Ghita. Ea a spus ca rezultatul votului arata data dublul standard in discursul public al unora dintre politicieni.

Ce risca liberalii care lipsesc nemotivat de la voturile privind TVR si cazul lui Sebastian Ghita

Liberalii care vor lipsi nemotivat la voturile pentru alegerea presedintelui-director general al TVR si solicitarea procurorilor Directiei Anticoruptie DNA) in cazul deputatului Sebastian Ghita nu se vor regasi pe liste la alegerile parlamentare, a anuntat, marti, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Ce a declarat Sebastian Ghita despre Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a precizat marti ca procurorul Liviu Tudose a mers la Victor Ponta pentru a-i duce o invitatie la un concert al Filarmonicii din Ploiesti, iar el nu a fost prezent la aceasta.

Sebastian Ghita, cautiune de 13 milioane de euro. Surse: Un deputat PSD a declarat la DNA ca Ghita si-ar fi santajat colegii la votul din Parlament

Deputatul Sebastian Ghita a fost plasat sub control judiciar, procurorii stabilind o cautiune de 13 milioane de euro, potrivit unor surse judiciare. Masura a fost dispusa dupa ce Camera Deputatilor a respins, joi, incuviintarea retinerii si arestarii preventive a parlamentarului. Potrivit unor surse judiciare, un deputat PSD a declarat la DNA ca Sebastian Ghita si-a santajat colegii de partid la votul de miercuri din Parlament.

UPDATE. 13 MILIOANE DE EURO - cautiunea RECORD stabilita in cazul lui Sebastian Ghita. Surse: Un deputat il acuza ca si-ar fi santajat colegii

DNA a instituit o cautiune de 13 milioane de euro in cazul deputatului Sebastian Ghita. Are 10 zile la dispozitie sa o plateasca. in caz contrar, DNA poate face o noua cerere pentru ridicarea imunitatii in cazul sau. Suma este un record pentru Romania. Sebastian Ghita este acuzat de mita, santaj, cumparare de influenta, conducere fara permis si folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

UPDATE. 13 MILIOANE DE EURO - cautiunea stabilita in cazul lui Sebastian Ghita. Deputatul: Ma simt Interzis

DNA a instituit o cautiune de 13 milioane de euro in cazul deputatului Sebastian Ghita. Are 10 zile la dispozitie sa o plateasca. in caz contrar, DNA poate face o noua cerere pentru ridicarea imunitatii in cazul sau. Suma este un record pentru Romania. La iesirea de la DNA, Sebastian Ghita a spus ca nu poate sa dea nicio declaratie din dosar. El a spus doar ca nu stie cum va fi cursul vietii lui, avand in vedere situatia de fata. El a mai spus ca se simte interzis .

Alina Gorghiu: Nu cred ca voi sta in concediul pentru cresterea copilului

Referitor la acuzatiile conform carora Alina Gorghiu, copresedintele PNL Alina Gorghiu a sprijinit legea indemnizatiilor pentru mame, politicianul a marturisit ca nu crede ca isi va lua concediu pentru cresterea copilului, in ciuda faptului ca urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii mai.

La ce smecherii au recurs deputatii juristi pentru a-l salva pe Sebastian Ghita

Comisia Juridica a dat aviz negativ pentru arestarea depuatatul Sebastian Ghita, independent pe hartie, dar foarte apropiat in continuare de PSD. Asta o doveste chiar votul de azi, favorbail la mustata lui Ghita. Plenul Camerei va da maine votul final si sunt sanse mari ca prietenul lui Victor Ponta sa fie scapat de catuse.

Comisia Juridica: Sebastian Ghita poate fi retinut, dar nu poate fi arestat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor da marti avizul pe cererile DNA de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita. Decizia finala o au insa colegii lui Ghita care ar putea vota.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )