Libnet.ro
UNICEF

05:15

ALEGERI LOCALE 2016. Santaj al alesilor. Vor boicota campania, daca nu primesc pensii speciale

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Santaj al alesilor. Vor boicota campania, daca nu primesc pensii speciale

Alesii locali ai PSD si PNL transmit conducerii partidelor ca un refuz de a nu insista pentru acordarea de pensii speciale, pe modelul celor acordate parlamentarilor, ii va determina sa se implice mai putin i. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2016. Alina Gorghiu: Nicusor Dan nu are nicio sansa la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu ii da nicio sansa lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. L-am gasit nu doar in sondaje, l-am gasit inclusiv in optiunile noastre de.

Alina Gorghiu: inca mai sper la alegeri locale in doua tururi (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat ca inca mai spera la alegeri locale in doua tururi. in opinia copresedintelui PNL, intr-o saptamana instanta ar putea da un termen in cazul.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump isi nuanteaza pozitia privind legile americane referitoare la avort

Legile americane privind avortul trebuie sa ramana asa cum sunt in prezent, a afirmat vineri Donald Trump, favorit in maratonul electoral al republicanilor in vederea nominalizarii pentru cursa prezidentiala din Statele Unite, relateaza agentia Belga, preluata de La Derniere Heure.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a sugerat ca femeile care fac avort ar trebui cercetate penal, dar a revenit asupra declaratiilor dupa doua ore

Candidatul la nominalizarea republicana la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a iscat noi controverse dupa ce a lasat sa se inteleaga ca doreste interzicerea avortului si pedepsirea ulterioara a femeilor care ar urma procedura in mod ilegal, relateaza presa americana. Miliardarul american a revenit asupra declaratiilor dupa doar doua ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )