Libnet.ro
UNICEF

22:31

Alina Gorghiu l-a invitat pe Dacian Ciolos sa se inscrie in PNL

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu l-a invitat pe Dacian Ciolos sa se inscrie in PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a lansat o invitatie premierului Dacian Ciolos de a se inscrie in PNL, precizand ca decizia ii apartine. continuă pe Adevărul

Gorghiu l-a invitat pe Ciolos in PNL. Reactia premierului

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat ca l-a invitat pe premierul Dacian Ciolos sa vina in PNL, precizand ca, probabil, e prematur sa dea un raspuns acum, pentru ca seful Executivului nu are.

Alina Gorghiu: inca mai sper la alegeri locale in doua tururi (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat ca inca mai spera la alegeri locale in doua tururi. in opinia copresedintelui PNL, intr-o saptamana instanta ar putea da un termen in cazul.

Alina Gorghiu, despre numele copilului: Nu vreau sa-l strige pe nume in clasa si sa se intoarca toti din generatia lui

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca vrea pentru baietelul sau, care se va naste la sfarsitul lunii mai, un nume romanesc si ca isi doreste si o fetita, informeaza.

Alina Gorghiu: Putem face alegeri in doua tururi daca CCR se pronunta cu cateva zile inainte de 5 iunie

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat ca, in maxim o saptamana, sesizarea PNL privind organizarea alegerilor locale in doua tururi de scrutin va ajunge la instanta de contencios administrativ si se va da un termen de judecata, astfel incat dosarul sa fie trimis la CCR si sa fie transata problema.

Alegeri locale 2016. Alina Gorghiu: Nicusor Dan nu are nicio sansa la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu ii da nicio sansa lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. L-am gasit nu doar in sondaje, l-am gasit inclusiv in optiunile noastre de.

Alina Gorghiu despre deputatul Sebastian Ghita: Mi se pare de nepermis sa vad cum un om al PSD-ului pleca fluierand din Parlament si ataca tot ce ii pica in fata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au participat, ieri, la Craiova la evenimentul de la lansare al lui Pavel Badea.

Alina Gorghiu despre Sebastian Ghita: Mi se pare de nepermis sa vad cum un om al PSD-ului pleaca fluierand din Parlament si ataca tot ce ii pica in fata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au participat, ieri, la Craiova la evenimentul de la lansare al lui Pavel Badea.

Dacian Ciolos a rabufnit: atac direct la adresa parlamentarilor

Premierul Dacian Ciolos a explodat si a lansat un atac direct la adresa Parlamentului, dupa ce alesii au adoptat legea privind cresterea indemnizatiilor pentru mame. Premierul Dacian Ciolos a spus ca.

Dacian Ciolos, mesaj cu ocazia Zilei NATO: Sistemul antiracheta de la Deveselu e in grafic, nu e o amenintare fata de o tara anume

Dacian Ciolos a spus ca provocarile de securitate au luat-o intr-o directie care nu pot decat sa confirme necesitatea intaririi capacitatii NATO, Romania fiind pregatita sa ajute la.

Dacian Ciolos: Pentru stimularea cresterii natalitatii trebuie sa mergem dincolo de indemnizatii. Sper ca Parlamentul sa-si aduca aminte de acest subiect si dupa trecerea campaniei electorale

Premierul Dacian Ciolos a dat asigurari ca se vor cauta solutii pentru indemnizatiile mamelor. Seful Guvernului a precizat insa ca spera ca parlamentarii sa isi aminteasca de masurile destinate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )