Libnet.ro
UNICEF

11:30

ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea nu-si mai da demisia din fruntea PSD

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea nu-si mai da demisia din fruntea PSD

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane in fruntea social-democratilor,dupa scorul obtinut la alegerile locale din Bucuresti. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016: Prezenta la vot, mai mica decat in 2012

Numarul alegatorilor care au iesit la vot in 2016 este mai mic decat cel din 2012, arata datele Biroului Electoral Central BEC).

Alegeri locale 2016. Localitatile salajene in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele permanente se ragasesc doar 23.

Alegeri locale 2016 Cluj. Adrian Gurzau, cel mai matinal dintre candidatii la Primaria Cluj

Alegeri locale 2016 Cluj. Adrian Gurzau, candidatul PMP la functia de primar al Clujului, a fost primul dintre candidatii la functia de primar al Clujului care a votat la o sectie amenajata la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, din cadrul UBB.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

ALEGERI LOCALE 2016. Sectorul 1, cel mai consistent buget din Capitala

Din partea principalelor partide, primaria Sectorului 1 este vizata de deputatul Dan Tudorache PSD) si de deputatul Alexandru Nazare PNL), fost ministru al Transporturilor.

Alegeri locale 2016. Primarii penali realesi

Alegeri locale 2016. Mai multi edili din Romania cu grave probleme penale au fost realesi in functia de primar. Printre acestia se numara Catalin Chereches, Lia Olguta Vasilescu si George Scripcaru.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Dragnea, dupa ce PSD a castigat Primaria Capitalei

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa ce Gabriela Firea a reusit sa obtina Primaria Capitalei, ca partidul a aratat ca poate sa fie diferit fata de cum a fost in trecut.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

ALEGERI LOCALE 2016. Mobilizare impresionanta de forte la alegeri. Zeci de mii de angajati MAI asigura un vot fara incidente

Peste 65. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenati in asigurarea masurilor pentru buna desfasurare a alegerilor locale de duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )