Libnet.ro
UNICEF

11:45

ALEGERI LOCALE 2016. Kereskenyi Gabor (UDMR) a castigat Primaria Satu Mare (numaratoare paralela)

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Kereskenyi Gabor (UDMR) a castigat Primaria Satu Mare (numaratoare paralela)

Deputatul Kereskenyi Gabor a castigat Primaria Satu Mare, cu peste 5. 000 de voturi in fata actualului primar Dorel Coica, de la partidul social-democrat, potrivit numaratorii paralele a UDMR. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. La Satu Mare UDMR recastiga primaria dupa 4 ani prin Kereskenyi Gabor

Aceste alegeri locale 2016 au reprezntat o batalie politica cel putin la fel de dura ca si in 2012, dar cu mai multe emotii pentru cei implicati in ea. Cel care a reusit sa ii convinga pe satmareni sa se prezinte la urne si sa voteze la aceste alegeri locale 2016 a fost Kereskenyi Gabor, care a si castigat alegerile.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Cine a castigat Primaria Iasi

PMP Iasi solicita interventia Corpului de control al premierului Dacian Ciolos pentru a verifica situatia Regiei Autonome de Transport Public, cu precadere modul in care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Cine a castigat Primaria Brasov

Un numar de 15 candidati, 10 din partea formatiunilor politice si cinci independenti, care s-au inscris la Biroul Electoral Municipal in cursa pentru functia de.

Rezultate alegeri locale 2016 Satu Mare. Candidatul UDMR Kereskenyi Gabor a castigat primaria cu 42%

Candidatul UDMR Kereskenyi Gabor a castigat Primaria Satu Mare cu 42%, invingandu-l pe primarul PSD Dorel Coica, arata datele finale ale Biroului Electoral Municipal.

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a castigat Primaria Oradea

Primele rezultate ale exit poll-urilor il dau drept castigator la Primaria Oradea pe Ilie Bolojan, candidatul PNL. Acesta a castigat al treilea mandat de primar al Oradei.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TARGU MURES. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TARGU MURES. Cine ia PRIMARIA TARGU MURES

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TARGU MURES Candidatul independent la Primaria Targu Mures Soos Zoltan a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a elaborat un plan de actiune pentru tineret,.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TIMISOARA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TIMISOARA

Noua candidati la Primaria municipiului Timisoara au raspuns intrebarilor AGERPRES referitoare la prioritatile imediate ale orasului si proiectele pentru.

Candidatul UDMR Kereskenyi Gabor a castigat Primaria Satu Mare

UDMR si-a adjudecat Primaria Satu Mare. Etnicul Kereskenyi Gabor l-a devansat pe PSD-istul Dorel Coica, arata datele finale ale Biroului Electoral Municipal citate de Agerpres. Kereskenyi Gabor a obtinut 42%, fiin.

ALEGERI LOCALE 2016. Un important oras, castigat la o diferenta de doar un vot

Primaria orasului tulcean Babadag a fost castigata de reprezentantul PNL, Georgian Caraman, care a avut doar un singur vot in fata contracandidatului sau din partea PSD, Iordan Nastase, potrivit PNL.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BAIA MARE. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BAIA MARE

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BAIA MARE Candidatii pentru Primaria municipiului Baia Mare au prezentat la solicitarea proiectele si solutiile pentru rezolvarea problemelor locale si pentru dezvoltarea orasului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )