Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alegeri locale 2016 Targoviste. Primii targovisteni au iesit la vot. Cu ce ganduri au introdus buletinul in urna FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Targoviste. Primii targovisteni au iesit la vot. Cu ce ganduri au introdus buletinul in urna FOTO VIDEO

Zeci de targovisteni au iesit la vot inca de la prima ora a diminetii pentru a-si exercita dreptul la Alegerile Locale 2016. Cei mai multi spun ca asteapta de la viitorul primar al Targovistei strazi asfaltate, curatenie si proiecte serioase. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016 Targoviste. Primii targovisteni au iesit la vot. Cu ganduri au introdus buletinul in urna FOTO VIDEO

Zeci de targovisteni au iesit la vot inca de la prima ora a diminetii pentru a-si exercita dreptul la Alegerile Locale 2016. Cei mai multi spun ca asteapta de la viitorul primar al Targovistei strazi asfaltate, curatenie si proiecte serioase.

Alegeri locale 2016 Targoviste. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016 Targoviste. 10 candidati se bat pentru fotoliul de primar al Municipiului Targoviste, la alegerile locale 2016. Printre ei se afla o singura femeie, care candideaza din postura de independent.

ALEGERI LOCALE 2016. Romanii cu drept de vot sunt asteptati la urne. 5 iunie, ziua in care tu decizi viitorul comunitatii tale

Romania voteaza! Cetatenii care au implinit 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa-si exercite dreptul de vot, pe baza actului de identitate. Alegatorii se pot.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce trebuie sa faceti cand ajungeti in sectia de votare. Iata procedura de vot

Alegerile locale vin cu reguli foarte stricte. Veti putea vota doar in orasul in care aveti domiciliul fara sa mai existe sectii speciale. Si mare atentie sa aveti actul.

ALEGERI LOCALE 2016. Politicienii continua sa soseasca la sectiile de vot din tara. Ce mesaje au pentru alegatori

Politicienii continua sa soseasca la sectiile de vot din tara si dupa ora 13. Ei ii indeamna pe romani sa iasa la vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

ALEGERI LOCALE 2016. S-au deschis sectiile de vot. Statistici, declaratii, incidente

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

ALEGERI LOCALE 2016. S-au deschis sectiile de vot. Prezenta de 3,7% pana la ora 8.30

PLa ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. in prima jumatate de ora de la deschiderea sectiilor de votare, 200. 000 de alegatori - 1,40% - au votat, informeaza Biroul Electoral Central BEC).

Alegeri locale 2016. Studentii brasoveni, supravegheati VIDEO la vot, in complexul Memorandum!

O camera de supraveghere a monitorizat pana la aceasta ora studentii care au mers la vot. Imaginile ajungeau in sediul Casei de Cultura a Studentilor.

Alegeri locale 2016 Alba: Mircea Hava, cu emotii la vot dar convins ca va castiga din nou Primaria Alba Iulia

Mircea Hava este, fara indoiala, cel mai titrat politician actual din Alba. Candideaza pentru al saselea mandat la Primaria Alba Iulia. Reprezentantul PNL s-a prezentat la vot impreuna cu familia si este convins ca va castiga un nou mandat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )