Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alegeri parlamentare 2012: Liderii principalelor partide politice, asteptati sa voteze duminica dimineata in judetele unde candideaza

Hotnews Hotnews,
Alegeri parlamentare 2012: Liderii principalelor partide politice, asteptati sa voteze duminica dimineata in judetele unde candideaza

Liderii principalelor partide politice vor vota duminica la scrutinul parlamentar in colegiile din judetele in care candideaza. Copresedintii Uniunii Social Liberale candideaza in zona Munteniei, in judetele Gorj, Teleorman si Arges, si au anuntat ca isi vor exprima votul in colegii. continuă pe Hotnews

Liderii principalelor partide voteaza in judete la alegerile parlamentare

Liderii principalelor partide politice voteaza duminica la scrutinul parlamentar in colegiile din judetele in care candideaza, scrie Agerpres. Copresedintii Uniunii Social Liberale USL) candideaza in zona.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Mai multi parlamentari care candideaza pentru un nou mandat au ...

Mai multi parlamentari din actuala legislatura care candideaza pentru un nou mandat in Parlament au dosare penale, cele mai recente cazuri fiind cele ale deputatilor PSD Ion Stan si PDL Alin Trasculescu, altii fiind declarati incompatibili sau aflati in conflict de interese de catre ANI, potrivit Mediafax. Candidat al PDL intr-un colegiu din judetul Vrancea, Trasculescu a fost retinut pentru 24 de ore de procurori in 11 noiembrie, in cadrul anchetei derulate intr-un .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Bucurestenii voteaza pentru alegerea deputatilor si senatorilor ...

Bucurestenii voteaza duminica in 1. 239 de sectii de votare din cele sase sectoare ale Capitalei pentru alegerea deputatilor si senatorilor din 40 de colegii uninominale, potrivit Mediafax. In Bucuresti sunt asteptate sa se prezinte la urne 1. 122 de persoane cu drept de vot. Din cei aproape 1,8 milioane de alegatori, 206. 837 sunt in Sectorul 1, 322. 848 in Sectorul 2, 402. 271 in Sectorul 3, 274. 931 in Sectorul 4, 248. 910 in Sectorul 5 si 334. 325 in Sectorul .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Opt deputati din zece candideaza pentru un nou mandat in viitorul ...

Aproximativ opt deputati din zece candideaza pentru un nou mandat in viitorul legislativ, majoritatea optand sa isi pastreze locul in Camera, dar si colegiile in care au fost alesi in urma cu patru ani, potrivit Mediafax. Astfel, din cei 89 de deputati PSD, 69 vor figura pe buletinele de vot la alegerile din 9 decembrie, din partea USL, patru depunandu-si candidatura in alte circumscriptii, iar doi pentru Senat. In competitia pentru un fotoliu in Camera Deputatilor .

VIDEO Alegeri parlamentare 2012 Peste 18.000.000 de alegatori asteptati duminica la urne. Sectiile de votare, deschise intre orele 7:00 - 21:00

414 cetateni cu drept de vot sunt asteptati duminica la urne, potrivit Biroului Electoral Central, pentru a-si alege reprezentantii in cele 452 de colegii uninominale - 315 pentru Camera Deputatilor si 137 pentru Senat - care le vor reprezenta interesele in Parlament in urmatorii patru ani, informeaza Agerpres. Pentru scrutinul de duminica au fost organizate 18. 762 sectii de votare dintre care 18. 456 in tara si 306 sectii peste hotare. Sectiile de votare se deschid la ora 7:00 so se inchid la ora 21:00.

Alegeri parlamentare 2012: 28 de detinuti vor sa voteze.

Un numar de 28 de detinuti au cerut sa voteze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, din cei 34 cu drept de vot aflati in sistemul penitenciar, a anuntat, vineri, Administratia Nationala a Penitenciarelor, potrivit Mediafax. La scrutinul din 9 decembrie au drept de vot toate persoanele care au implinit 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv, cu exceptia debililor sau alienatilor mintal pusi sub interdictie si a persoanelor condamnate care si-au pierdut drepturile electorale prin hotarare .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Adresele sectiilor de votare din strainatate

Cetatenii romani cu drept de vot stabiliti in afara tarii isi pot exercita acest drept la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. in colegiile din strainatate au intrat in cursa electorala 36 de.

Alegeri parlamentare 2012: Procesul de votare a inceput in Noua Zeelanda, in prima sectie deschisa pentru romanii din diaspora

Votul pentru alegerile parlamentare a inceput in afara tarii sambata seara, la ora 20:00 - ora Romaniei, prin deschiderea sectiei nr. 170 din Auckland, Noua Zeelanda, aceasta fiind cea mai indepartata sectie de vot organizata in strainatate. Votul in strainatate se va desfasura in ansamblu pe durata a 35 de ore. Raportat la fusul orar din Romania, procesul electoral din strainatate se va incheia luni, 10 decembrie 2012, pe Coasta de Vest a SUA - sectiile de vot de la Los Angeles, Seattle, San Francisco, Las Vegas si Portland), la ora 7:00 - ora Romaniei.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI mobilizeaza Aproape 60.000 de angajati.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, vineri, in timpul unei videoconferinte cu prefectii, ca ministerul pe care il conduce va mobiliza, pentru o buna desfasurare a alegerilor, aproape 60. 000 de cadre, potrivit Mediafax. Dusa a spus ca, in ziua alegerilor, vor fi mobilizati peste 59. 000 de angajati ai MAI, proveniti din toate structurile ministerului. Dintre acestia, 33. 000 se vor ocupa de paza sectiilor si a buletinelor de vot, in timp ce restul vor fi implicati in .

Silvio Berlusconi si-a anuntat oficial candidatura la viitoarele alegeri parlamentare

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat, sambata, in mod oficial, la Milanello, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia. Intru pe scena pentru a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )