Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liderii principalelor partide voteaza in judete la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Liderii principalelor partide voteaza in judete la alegerile parlamentare

Liderii principalelor partide politice voteaza duminica la scrutinul parlamentar in colegiile din judetele in care candideaza, scrie Agerpres. Copresedintii Uniunii Social Liberale USL) candideaza in zona. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare 2012: Liderii principalelor partide politice, asteptati sa voteze duminica dimineata in judetele unde candideaza

Liderii principalelor partide politice vor vota duminica la scrutinul parlamentar in colegiile din judetele in care candideaza. Copresedintii Uniunii Social Liberale candideaza in zona Munteniei, in judetele Gorj, Teleorman si Arges, si au anuntat ca isi vor exprima votul in colegii.

CNSAS: Noua candidati la alegerile parlamentare au hotarari definitive de colaborare cu Securitatea

CNSAS a facut publice numele a noua candidati la alegerile parlamentare din 9 decembrie care au hotarari judecatoresti definitive de colaborator, lucrator al fostei Securitati sau de agent sau colaborator al politiei politice comuniste, informeaza Mediafax.

HARTA INTERACTIVA Totul despre alegerile parlamentare in date, explicatii si analize esentiale

HotNews. ro va prezinta informatiile esentiale cu privire la alegerile parlamentare care se vor desfasura pe 9 decembrie. Vezi in articol Harta interactiva a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor, cu listele complete din fiecare colegiu, afla cum se aleg colegiile uninominale castigoare si care sunt regulile in alegerile parlamentare. Citeste programele de guvernare ale USL si ARD, vezi care este numarul alegatorilor, precum si modul in care starea vremii din ziua de duminica ar putea influenta rezultatul. Ce spun sondajele si care sunt mizele capitale ale alegerilor parlamentare .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Botosani: Neculai Rebenciuc, INCOMPATIBIL.

Neculai Rebenciuc candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rebenciuc se va bate pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Vezi CV-ul lui Nicolai Rebenciuc Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICI SI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Dumitru Verginel Gireada candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gireada se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICISI CONTROVERSE A fost condamnat penal la .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Gavrila Ghilea candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ghilea se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 3 din judetul Bihor. Vezi CV-ul lui Gavrila Ghilea Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSE Agentia .

CANDIDATII UDMR la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bihor: Rozalia Ibolya Biro, INCOMPATIBILA.

Rozalia Ibolya Biro candideaza din partea UDMR la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rozalia Ibolya Biro se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 1 din judetul Bihor. Vezi CV-ul Rozaliei Ibolya Biro Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSEIn 2011 Agentia Nationala de .

Candidatii USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bacau: Viorica Marcu, INCOMPATIBILA.

Viorica Marcu candideaza din partea ULS la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Viorica Marcu se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 5 din judetul Bacau. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul Bacau pentru Senat si Camera Deputatilor! CRITICI SI CONTROVERSE Agentia Nationala de Integritate a .

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare: Votarea in strainatate a inceput in Noua Zeelanda, la Auckland

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare. Votul pentru alegerile parlamentare a debutat in afara tarii astazi, 8 decembrie 2012, la Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20. 00, ora Romaniei ora 7. 00 ora.

BEC: 18,2 milioane de romani cu drept de vot la alegerile parlamentare de duminica

Numarul total al alegatorilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este 18. 414, conform datelor publicate, joi, de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, numarul alegatorilor pentru parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )