Libnet.ro
UNICEF

07:45

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Satu Mare: UDMR castiga in judet cu peste 37%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Satu Mare: UDMR castiga in judet cu peste 37%

UDMR a obtinut peste 37% din voturile din judetul Satu Mare, fiind urmat de PNL, PSD, USR-PLUS si AUR, potrivit rezultatelor partiale publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP) dupa centralizarea datelor pentru 336 din cele 337 sectii de votare 99,70%). continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Satu Mare: UDMR castiga in judet cu peste 37% (rezultate partiale AEP)

UDMR a obtinut peste 37% din voturile din judetul Satu Mare, fiind urmat de PNL, PSD, USR-PLUS si AUR, potrivit rezultatelor partiale publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP) dupa centralizarea datelor pentru 336 din cele 337 sectii de votare 99,70%).

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Satu Mare: UDMR castiga alegerile, urmat de PNL si PSD

UDMR a obtinut peste 35% din voturile din judetul Satu Mare, fiind urmat de PNL, PSD si USR-PLUS, potrivit numaratorii paralele efectuata de liberali.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Satu Mare: UDMR a obtinut 37%, urmat de PNL, PSD, USR-PLUS

UDMR a obtinut peste 37% din voturile din judetul Satu Mare, fiind urmat de PNL, PSD, USR-PLUS si AUR, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate finale: UDMR castiga in judetul Mures

Uniunea Democrata Maghiara din Romania a castigat alegerile parlamentare 2020 in judetul Mures, obtinand mai multe voturi decat Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat la un loc. De altfel, PNL si PSD si-au impartit locul al doilea, liberalii obtinandu-l la Senat, iar social-democratii la Camera Deputatilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Bistrita-Nasaud: PNL castiga alegerile parlamentare in judet

PNL a castigat alegerile parlamentare la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, la diferenta mica fata de social-democrati, conform numaratorii paralele realizate de PSD pe baza informatiilor furnizate de catre reprezentantii partidului din cele 313 sectii de votare din judet.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Timis: USR PLUS castiga alegerile, urmata de PNL, PSD, AUR si PMP

Alianta USR PLUS a castigat alegerile parlamentare in judetul Timis, urmata de PNL, PSD, AUR si PMP, potrivit rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa centralizarea datelor din cele 601 sectii de votare, conform Agerpres.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale partiale: PNL castiga la Bistrita-Nasaud

PNL a castigat alegerile parlamentare 2020 in judetului Bistrita-Nasaud, conform rezultatelor provizorii. Diferenta dintre liberali si principalul partid de opozitie, PSD, este insa una mica.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii: in judetul Satu Mare a castigat UDMR

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Dupa numararea a peste 97% din voturi, UDMR conduce detasat in judetul Satu Mare.

Alegeri parlamentare 2020. Prezenta la vot in Satu Mare: 2.26% in primele doua ore

Alegeri parlamentare 2020. Peste 300. 000 de votanti sunt asteptati la urnele de vot in judetul Satu Mare. Sectiile de votare au fost deschise la ora 07:00.

Alegeri Parlamentare 2020. Lista candidatilor din Satu Mare

Alegeri parlamentare 2020. Romanii sunt chemati duminica la vot pentru a-si alege senatorii si deputatii care urmeaza sa ii reprezinte in urmatorii patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )