Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alegeri prezidentiale 2014. Calin Popescu Tariceanu, asteptat in Valcea

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Calin Popescu Tariceanu, asteptat in Valcea

Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la alegerile prezidentiale 2014, este aseptat joi in judetul Valcea. continuă pe Adevărul

Punctul de intalnire. 10 teme esentiale pentru orice candidat prezidential - Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului, fostul premier al Romaniei si candidatul independent pentru Palatul Cotroceni, Calin Popescu Tariceanu, a fost invitatul lui Radu Tudor in editia de duminica a emisiunii Punctul de.

Alegeri prezidentiale 2014. Cele doua tururi de scrutin vor inghiti aproape 2 milioane de lei in Salaj. Cat se castiga la alegeri

Alegerile prezidentiale 2014 costa, in Salaj, aproape 2 milioane de lei. Cea mai mare parte din bani este necesara pentru plata membrilor biroului electoral judetean si ai birourilor electorale ale sectiilor de votare.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si-a anulat vizita electorala la Barlad, unde era asteptat de sute de protestatari si sustinatori deopotriva

Aproximativ 200 de protestatari adunati in fata Cinematografului 3D din Barlad l-au asteptat astazi pe candidatul la alegerile prezidentiale si premierul Romaniei Victor Ponta. Acesta si-a anulat vizita in ultimul moment, reprezentantii PSD din teritoriu invocand faptul ca premierul nu a putut ateriza la Barlad din cauza unor probleme tehnice ale elicopterului cu care trebuia sa soseasca, dar si din pricina protestatarilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj: Cat de interesati sunt romanii de alegerile prezidentiale

Potrivit cercetarii INSCOP Research, doar un respondent din doi e interesat si foarte interesatde dezbaterile pentru alegerile prezidentiale, programate in luna noiembrie.

Alegeri prezidentiale 2014: Ponta: Basescu si Iohannis au preluat acuzatiile ca sunt homosexual si ca mi-am ucis tatal

Premierul Victor Ponta spune ca presedintele Traian Basescu si Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, au preluat argumentele senatorului Valer Marian, care a spus ca Ponta este homosexual si ca si-a omorat tatal, acestea fiind si motivele pentru care premierul nu a raspuns interpelarii lui Marian.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis are priza la doamne, Ponta la Doamne, ajuta!; Udrea se dez-o-ri-gi-na-li-zea-za

Luni, 13 noiembrie. in cea de-a zecea zi a campaniei pentru alegerile prezidentiale, candidatii au facut ce stiu ei mai bine: au alergat de la emisiuni la evenimente si s-au imbracat frumos, sa dea bine in pozele de pe Facebook. in ce-l priveste pe Victor Ponta, stirea zilei este ca nu a fost la o slujba religioasa. in schimb, si-a programat o emisiune. Cat despre candidatul ACL, a facut o baie de multime. Multime insemnand 700 de femei.

Alegeri prezidentiale 2014. Teodor Melescanu, de la studentul care il idealiza pe Avram Iancu la carma spionajului romanesc

Candidat independent la alegerile prezidentiale, Teodor Melescanu 73 de ani) si-a depus, odata cu semnaturile necesare, demisia din functia de sef al Serviciului de Informatii Externe. Fostul director al serviciilor secrete a pornit, astfel, in cursa cu un as in maneca - titulatura de expert in domeniul afacerilor externe, dar si cu slabiciunea de a fi candidatul-surpriza.

Alegeri prezidentiale 2014: Fiul lui Ponta l-ar fi vrut pe tatal sau James Bond de Romania/ Udrea face shopping

Premierul Victor Ponta si-a dezamagit fiul, care si-ar fi dorit ca tatal sau sa fie spionul serviciilor secrete, asa cum sustine dusmanul politic Traian Basescu. Elena Udrea si-a tras o pereche de pantaloni scurti, a iesit la shopping, apoi la restaurant. Faceti cunostinta cu cea de-a 13 zi de campanie electorala!.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: ACL Baia Mare ii raspunde primarului Chereches. 13 candidati dezavantajati

Alianta Crestin Liberala Baia Mare, cea care in urma cu cateva zile ii cerea demisia primarului primarului Catalin Chereches, ii raspunde edilului cu privire la afirmatiile facute recent referitoare la modul cum se desfasoara campania electorala in Baia Mare.

Alegeri prezidentiale 2014. Cine va plati oalele sparte

Sa fie deja doi sau trei ani de cand pe ecranul in insolventa si cam fara audienta al Realitatii tv si-a facut aparitia din neant un jurnalist fata pe care toti ceilalti angajati ai postului il tratau cu o inexplicabila deferenta. Ca pe domnul Stie-Tot, ca pe supremul guru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )