Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj: Cat de interesati sunt romanii de alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj: Cat de interesati sunt romanii de alegerile prezidentiale

Potrivit cercetarii INSCOP Research, doar un respondent din doi e interesat si foarte interesatde dezbaterile pentru alegerile prezidentiale, programate in luna noiembrie. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Ai, n-ai mingea, campania merge mai departe

Tot romanu se pricepe la politica si sport, dar ce te faci ca politician cand e meci cu Ungaria in plina campanie? Te adaptezi si asa s-au adaptat in aceasta sambata de alegeri prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Hurezeanu ironizeaza atacul lui Firea la Iohannis: Cum de Angelei Merkel nu-i crapa obrazul de rusine ca n-are copii?

Alegeri prezidentiale 2014. Analistul politic Emil Hurezeanu a comentat, joi seara, la Digi24, declaratia purtatorului de cuvant al campaniei PSD, Gabriela Firea, prin care ii reprosa lui Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidentiale, ca nu are copii si ca ar fi jignit familiile cu copii cand a spus ca investitiile sale au fost in case, nu in mostenitori.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, buna si la fotbal. Pronosticul candidatului la prezidentiale pentru meciul Romania-Ungaria: 2-0

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, a participat la Cluj, la o ceremonie in memoria eliberarii Clujului in urma cu 70 de ani, de sub stapanirea horthyista. Dupa eveniment, ea a plecat insotita de primarul Clujului, Emil Boc, la Huedin si la targul de la Negreni.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, la un ceremonial militar dedicat implinirii a 70 de ani de la eliberarea Clujului in Al II-lea Razboi Mondial

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, isi va petrece ziua de sambata, 11 octombrie, in judetul Cluj. De dimineata, ea va lua parte la un ceremonial militar din Cluj-Napoca organizat in memoria soldatilor care si-au pierdut viata, in urma cu 70 de ani, pentru eliberarea Clujului.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea a depus o coroana la ceremonia dedicata implinirii a 70 de ani de la eliberarea Clujului in Al II-lea Razboi Mondial. Emil Boc a insotit-o

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, isi petrece ziua de sambata, 11 octombrie, in judetul Cluj. De dimineata, ea a luat parte la un ceremonial militar din Cluj-Napoca organizat in memoria soldatilor care si-au pierdut viata, in urma cu 70 de ani, pentru eliberarea Clujului.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis are priza la doamne, Ponta la Doamne, ajuta!; Udrea se dez-o-ri-gi-na-li-zea-za

Luni, 13 noiembrie. in cea de-a zecea zi a campaniei pentru alegerile prezidentiale, candidatii au facut ce stiu ei mai bine: au alergat de la emisiuni la evenimente si s-au imbracat frumos, sa dea bine in pozele de pe Facebook. in ce-l priveste pe Victor Ponta, stirea zilei este ca nu a fost la o slujba religioasa. in schimb, si-a programat o emisiune. Cat despre candidatul ACL, a facut o baie de multime. Multime insemnand 700 de femei.

Alegeri prezidentiale 2014 Ponta: Sunt mandru de familia mea. Nu sunt de acord cu atacurile in campanie pe tema familiei

Premierul Victor Ponta a simtit nevoia sa faca un comentariu pe pagina sa de Facebook privind folosirea familiei in campania electorala pentru alegerile prezidentiale, dupa ce purtatorul sau de cuvant, Gabriela Firea, a spus ca nu va vota un candidat care nu are copii pentru ca nu este o persoana completa. Prezidentiabilul PSD spune ca nu este de acord cu atacurile la adresa familiei, dar precizeaza ca el se simte mandru de familia sa.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, la mitingul de la Constanta: in spatele lui Victor Ponta sunt toti baronii, toate gastile de partid

Mii de sustinatori au venit sambata in Piata Farului din Constanta, pentru a-l sustine la alegerile prezidentiale pe Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL).

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primul miting electoral de la Constanta este organizat de Klaus Iohannis si ACL

Klaus Iohannis, principalul contracandidat al lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014, se afla sambata, 11 octombrie, la Constanta. Mitingul electoral organizat de Alianta Crestin-Liberala ACL) incepe la ora 11, in Piata Farului, in locul unde PSD obisnuieste sa tina marile adunari publice.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si-a anulat vizita electorala la Barlad, unde era asteptat de sute de protestatari si sustinatori deopotriva

Aproximativ 200 de protestatari adunati in fata Cinematografului 3D din Barlad l-au asteptat astazi pe candidatul la alegerile prezidentiale si premierul Romaniei Victor Ponta. Acesta si-a anulat vizita in ultimul moment, reprezentantii PSD din teritoriu invocand faptul ca premierul nu a putut ateriza la Barlad din cauza unor probleme tehnice ale elicopterului cu care trebuia sa soseasca, dar si din pricina protestatarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )