Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Calin Popescu Tariceanu: imi doresc o alta Romanie, o Romanie care priveste catre viitor

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Calin Popescu Tariceanu: imi doresc o alta Romanie, o Romanie care priveste catre viitor

Calin Popescu Tariceanu a votat la Liceul A. Xenopol din Capitala. Votul meu de astazi urmareste sa inchidem definitiv o pagina trista in istoria Romaniei si a evita riscul ca aceasta perioada sa. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cristian Popescu Piedone: Am votat pentru progresul Romaniei, pentru viitorul copiilor si nepotilor nostri

Printre primii romani care au votat duminica a fost si primarul sectorului 4 al Capitalei. Cristian Popescu Piedone a venit la sectie impreuna cu sotia si a declarat ca a votat pentru viitorul copiilor din.

Calin Popescu Tariceanu: Daca voi fi premier, cota unica nu se va modifica (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, propus pentru functia de premier in cazul in care Victor Ponta va deveni presedintele Romaniei, a declarat vineri ca daca va ajunge seful Guverului nu va majora cota unica.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Protest in ziua votului. Circa 100 de clujeni au iesit in strada, nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in diaspora

Alegeri prezidentiale 2014. Aproximativ 100 de clujeni au iesit, duminica, 16 noiembrie, in Piata Unirii ca sa protesteze, din nou, impotriva modului in care au loc alegerile in strainatate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 FOTO/VIDEO Romanii care voteaza cu tata socru in suflet: Noi pe domnu Ilie il iubim. Nu vrem un strain

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Satul Ciuta Caras-Severin, in care s-a nascut socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, voteaza cu sufletul. Din dragoste pentru domnu Ilie si pentru ca domnu Ilie a facut podul de acces in sat, un batran il voteaza pe Victor Ponta. O alta batrana stie ca neamtu ce zice, aia face, dar il voteaza tot pe Victor Ponta pentru ca pe el il cunoaste.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat pe listele suplimentare in comuna Soimus

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat, inregistrati pe listele suplimentare numai in comuna Soimus, pana la ora 16:00. in primul tur de scrutin, in Soimus, comuna liderului PSD Hunedoara Laurentiu Nistor, pe listele suplimentare au fost inregistrati 680 de alegatori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )