Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat pe listele suplimentare in comuna Soimus

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat pe listele suplimentare in comuna Soimus

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat, inregistrati pe listele suplimentare numai in comuna Soimus, pana la ora 16:00. in primul tur de scrutin, in Soimus, comuna liderului PSD Hunedoara Laurentiu Nistor, pe listele suplimentare au fost inregistrati 680 de alegatori. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 1.500 de votanti au folosit urnele mobile pana la orele amiezii

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 1. 500 de oameni au votat folosind urna mobila, pana la orele amiezii, in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre ei sunt pacienti ai spitalelor din Deva si Hunedoara si detinuti la Penitenciarul Barcea Mare.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Incident in Petrila: o stampila de vot a disparut fara urma din sectie

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de vot din orasul Petrila. Presedintele sectiei, care este si politist local, nu stie ce s-a intamplat cu ea.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. BEC: Peste 5 milioane de romani au votat pana la ora 13:00

UPDATE: BEC a facut publice datele referitoare la prezenta la votul de duminica, 16 noiembrie, pentru turul II de alegeri prezidentiale. Astfel, conform BEC, prezenta la vot pana la ora 13:00 este de.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele PDL Dolj: Am votat pentru viitor. Nu vreau sa ma intorc in trecut

Marian Jean Marinescu a votat la ora 11. 00, la Liceul Henri Coanda din Craiova. Presedintele PDL Dolj a declarat ca a votat pentru viitorul romanilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cristian Popescu Piedone: Am votat pentru progresul Romaniei, pentru viitorul copiilor si nepotilor nostri

Printre primii romani care au votat duminica a fost si primarul sectorului 4 al Capitalei. Cristian Popescu Piedone a venit la sectie impreuna cu sotia si a declarat ca a votat pentru viitorul copiilor din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Vicepremierul Gabriel Oprea a votat pentru o Romanie puternica si unita

Vicepremierul Gabriel Oprea a votat, duminica, la ora 7. 00, imediat dupa deschiderea urnelor, el spunand ca a votat pentru o Romanie a progresului, pentru o Romanie puternica si unita. Am votat pentru.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele PSD Craiova: Am votat pentru dreptate sociala

Presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca a votat pentru mandria de a fi romanca si olteanca. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07. 00 si se vor inchide la ora 21.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele Camerei Deputatilor: Am votat cu speranta ca putem alege si noi un presedinte care sa uneasca

Valeriu Zgonea a votat in aceasta dimineata la sectia 166 din cartierul Lapus. Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca urmatorii cinci ani vor fi cu prosperitate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 400 de pacienti internati in spitalele din Satu Mare vor vota la urnele mobile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 400 de pacienti internati in spitalele din Satu Mare vor vota duminica la urnele mobile ce vor fi aduse in unitatile sanitare, in urma solicitarilor formulate de acestia, care au fost centralizate si inaintate sambata seara sectiilor de votare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )