Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alegeri prezidentiale 2014. Estimare PSD: Ponta - 61% din voturi, Iohannis - 39%. ACL: 56% Victor Ponta, 44% Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Estimare PSD: Ponta - 61% din voturi, Iohannis - 39%. ACL: 56% Victor Ponta, 44% Klaus Iohannis

Datele furnizate de PSD indica faptul ca, la ora 11. 00, candidatul PSD fusese votat de 61% din romani, in timp ce pentru prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, isi exprimasera optiunea de vot 39% din electorat. Datele ACL arata diferit: 58% pentru Victor Ponta la 42% pentru Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014 Mars PSD - UNPR - PC - PP-DD pentru sustinerea lui Victor Ponta (FOTO)

Aproape o mie de persoane au participat, vineri seara, cu cateva ore inainte de incheierea campaniei electorale, la un mars de sustinere a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Mizele turului doi: 10 procente intre candidati si prezenta la vot. Istoria postdecembrista a alegerilor din Romania

Votul de duminica in turul doi al alegerilor prezidentiale are ca miza alegerea intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, respectiv intre doua tipologii de presedinte, dar va arata si daca romanii mai sunt interesati de exercitarea celui mai important drept democratic castigat la Revolutie, arata o analiza realizata de Mediafax.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele PSD Craiova: Am votat pentru dreptate sociala

Presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca a votat pentru mandria de a fi romanca si olteanca. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07. 00 si se vor inchide la ora 21.

Alegeri prezidentiale 2014: Presedintele PSD Salaj: Mi se pare normal ca cei care traiesc in Romania sa decida presedintele pentru urmatorii cinci ani!

Presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, a declarat joi, intr-o conderinta de presa, ca i se pare normal ca romanii din tara, si nu cei din strainatate, sa fie cei care sa decida, duminica, presedintele Romaniei. Mai mult, el a tinut sa precizeze ca dreptul diasporei la vot este respectat, dar aici, in tara.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Cand vom afla primele procente in judetul Iasi

Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2014 vor fi publicate de catre Biroul Electoral Central BEC) luni dimineata, apoi datele vor fi actualizate la interval de trei ore, astfel incat la sfarsitul zilei, pe 17 noiembrie, vom sti, oficial, daca presedintele Romaniei pentru viitorii cinci ani va fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014. Povestea fotografiei in care Ponta il apara pe baronul penal, Constantin Nicolescu

Klaus Iohannis a pregatit pentru dezbaterea cu Victor Ponta o fotografie in care acesta apare impreuna cu lideri PSD cu greutate, alaturi de Constantin Nicolescu, condamnat anul acesta la noua ani si jumatate de inchisoare. Imaginea a fost imortalizata in ianuarie 2011, la o manifestatie de sustinere a baronului PSD, la care a participat si premierul Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 FOTO/VIDEO Romanii care voteaza cu tata socru in suflet: Noi pe domnu Ilie il iubim. Nu vrem un strain

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Satul Ciuta Caras-Severin, in care s-a nascut socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, voteaza cu sufletul. Din dragoste pentru domnu Ilie si pentru ca domnu Ilie a facut podul de acces in sat, un batran il voteaza pe Victor Ponta. O alta batrana stie ca neamtu ce zice, aia face, dar il voteaza tot pe Victor Ponta pentru ca pe el il cunoaste.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Gabriela Firea: Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din diaspora

Rreprezentantii PSD-UNPR-PC au anuntat sambata seara ca vor vota in cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei in sectiide de votare din strainatate, a precizat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, potrivit Romania TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )