Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Romanii sunt prost condusi. Avem un Guvern fara niciun fel de gandire

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Romanii sunt prost condusi. Avem un Guvern fara niciun fel de gandire

Klaus Iohannis, candidat al ACL pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, a vorbit duminica seara in cadrul unei emisiuni a postului Digi24 despre campania sa, adversarii politici din cursa pentru prima functie in stat si diferite chestiuni de politica externa. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Eu astept ca in turul II sa nu intre Victor Ponta si Klaus Iohannis

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, a fost prezenta sambata in judetul Valcea. Elena Udrea s-a intalnit cu simpatizantii din Ramnicu Valcea, Brezoi si Voineasa.

Alegeri prezidentiale 2014. Calin Popescu Tariceanu, atac la Iohannis, Udrea si Macovei

Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la alegerile prezidentiale 2014,sustine ca principalul sau contracandidat este Klaus Iohannis, cel pe care l-a numit impostorul din zona de dreapta. Tariceanu le considera impostoare, dar din alte motive, si pe Elena Udrea si Monica Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014: Melescanu, un necunoscut la Targu Jiu. Uite-l pe Tariceanu! Nu! Este Isarescu

Candidatul independent la alegerile prezidentiale 2014, Teodor Melescanu, s-a aflat duminica intr-o vizita electorala in municipiul Targu Jiu. Acesta a fost recunoscut cu greu de catre oamenii aflati in Piata Centrala, care l-au confundat fie cu Tariceanu, fie cu Isarescu. Despre premierul pe care il va sprijini in cazul in care va fi ales presedinte, acesta a spus ca va fi Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014: PMP Mehedinti a depus plangere penala impotriva a patru politisti de la Baia de Arama

Incident electoral in cadrul campaniei pentru alegerile prezidentiale 2014, in zona de nord a judetului Mehedinti, la Baia de Arama, unde reprezentantii Partidului Miscarea Populara Mehedinti sustin ca au fost agresati de patru politisti. La aceasta ora, mai multi membrii PMP dau declaratii la Politia din Baia de Arama, conducerea partidului formuland o plangere penala pentru abuz in serviciu, lovire si distrugere.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce contin programele candidatilor: Ponta se lauda cu DNA, Udrea vrea sa vada oamenii zambind

Candidatii la alegerile prezidentiale vad Romania mai buna, mai frumoasa, unita, a saptea putere a Europei, cel putin asta spun sloganurile lor. La o privire mai atenta, insa, promisiunile lor sunt departe de realitate sau constau in simpla propaganda. De pilda, premierul Victor Ponta se lauda cu performantele DNA, in timp ce Elena Udrea sustine ca vrea o tara in care oamenii sa zambeasca pe strada.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce formidabila harababura!

Vulnerabilitatile de orice fel ale oricarui detinator ori aspirant la demnitati publice, cu atat mai mult la cea mai inalta functie in Stat, sunt, orice s-ar spune, chestiuni de interes public.

Alegeri prezidentiale 2014. Misteriosul parcurs al merelor Elenei Udrea

Ne apropiem vertiginos de finalul campaniei elecotrale. Mai sunt vreo doua saptamani, iar candidatii, spionii, vizitatorii de fabrici de confectii incearca sa cucereasca inimile oamenilor.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Misteriosul parcurs al merelor Elenei Udrea

Ne apropiem vertiginos de finalul campaniei elecotrale. Mai sunt vreo doua saptamani, iar candidatii, spionii, vizitatorii de fabrici de confectii incearca sa cucereasca inimile oamenilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: in educatie investim si trebuie sa investim, bazandu-ne in special pe autonomie universitara

Aflat in vizita la Oradea, premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, a afirmat ca judetul Bihor este una dintre portile de intrare din vest in Romania si are la dispozitie un sfert de miliard de euro pentru a continua proiectele blocate in perioada de criza.

Alegeri prezidentiale 2014. CCR ar putea bloca drumul lui Ponta spre Cotroceni: scandalul ofiterului acoperit, dezbatut de judecatori

Judecatorii Curtii Constitutionale analizeaza astazi, de la ora 14. 00, contestatia lui Gheorghe Funar referitoare la candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca ar fi fost ofiter SIE in perioada 1997-2001.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )