Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alegeri prezidentiale 2014. Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din diaspora

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din diaspora

Rreprezentantii PSD-UNPR-PC au anuntat sambata seara ca vor vota in cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei in sectiide de votare din strainatate, a precizat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, potrivit Romania TV. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din Diaspora

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat ca toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din Diaspora. Partidul Social-Democrat asigura opinia publica asupra.

Alegeri prezidentiale 2014. Gabriela Firea: Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din diaspora

Rreprezentantii PSD-UNPR-PC au anuntat sambata seara ca vor vota in cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei in sectiide de votare din strainatate, a precizat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, potrivit Romania TV.

Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din diaspora

Rreprezentantii PSD-UNPR-PC au anuntat sambata seara ca vor vota in cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei in sectiide de votare din strainatate, a precizat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, potrivit Romania TV.

Moment istoric: Ziua in care se reface USL. Liderii PSD, UNPR, PC si PLR au semnat noul protocol

Liderii aliantei politice PSD-UNPR-PC, precum si presedintele PLR, au semnat, vineri, protocolul pentru refacerea Uniunii Social Liberale. Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu.

PSD-UNPR-PC a primit donatii de aproape 3,73 milioane lei

Alianta Electorala PSD-UNPR-PC a primit, pentru ambele tururi, un total de 3. 334 lei de la persoane fizice si juridice), in timp ce Alianta Crestin-Liberala ACL) a beneficiat de 3. 669 lei, potrivit unui comunicat al Autoritatii Electorale Permanente AEP) trimis astazi redactiei.

Alegeri prezidentiale 2014. Rovana Plumb: ii asigur pe toti pensionarii ca pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2015

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, l-a insotit astazi pe Calin Popescu-Tariceanu la vizita in Dambovita si a facut unele precizari cu privire la declaratiile lui Klaus Iohannis, care a spus ca pensiile nu vor creste.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014.C.P. Tariceanu: Iohannis nu are experienta necesara pentru a conduce PNL

Alegeri prezidentiale 2014. Liderul Partidului Liberal Reformist PLR), Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca liderul liberal, Klaus Iohannis, nu are experienta necesara pentru a conduce un partid ca PNL si nici pentru a candida la prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tariceanu: Baieti, PNL-ul nu mai exista! Se poate scinda dupa alegeri

Alegeri prezidentiale 2014. Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Targoviste, ca in acest moment, PNL nu mai exista, aratand ca partidul din care a facut si el parte a fost incalecat de PDL. Tariceanu a mai precizat ca actualul PNL s-ar putea scinda dupa alegeri deoarece sunt parlamentari nemultumiti de fuziunea PNL - PDL.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )