Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegeri prezidentiale 2019. Care sunt sectiile de votare din strainatate

Antena3 Antena3,
Alegeri prezidentiale 2019. Care sunt sectiile de votare din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a publicat lista si harta interactiva ale celor 835 de sectii de votare pe care le organizeaza in strainatate la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Harta interactiva cu. continuă pe Antena3

Alegeri Prezidentiale 2019. Lista completa si harta interactiva a celor 835 de sectii de votare din Diaspora

Ministerul Afacerilor Interne a publicat oficial lista si harta interactiva cu sectiile de votare din Diaspora din cadrul alegerilor prezidentiale. Iata cum arata harta si unde sunt cele 835 de sectii unde romanii isi pot exercita votul! Alegeri Prezidentiale 2019 Diaspora. Lista sectiilor de vot si harta interactiva Ministerul de Externe a publicat lista pentru .

Lista sectiilor de votare din Franta si Principatul Monaco pentru alegerile prezidentiale

Ambasada Romaniei in Franta a afisat lista sectiilor de votare pentru alegerile prezidentiale 2019. Paris 1-Embassy Palace, 123, Rue Saint-Dominique, 75007, Paris Paris 2-Embassy Palace, 123, Rue.

AEP a desemnat operatorii de calculator ale sectiilor de votare din tara

Autoritatea Electorala Permanenta a desemnat, sambata, prin tragere la sorti computerizata, operatorii de calculator ai birourilor electorale ale sectiilor de votare din tara.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

AdministratiaNationala de Meteorologie a anuntat vremedeosebit de calda fata de media normala, pentru duminica, 20 octombrie 2019.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, achitati in prima instanta in dosarul in care sunt acuzati de coruptie

Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman si viceprimarul Szoke Domokos au fost achitati marti, de Tribunalul Mures, in dosarul in care sunt acuzati de fapte de coruptie, sentinta putand fi atacata cu.

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

Peste 500 de locuri de munca la DIGI RCS RDS. Ce salarii se ofera si care sunt posturile disponibile

In momentul de fata exista peste 500 de locuri de munca la DIGI RCS &RDS, disponibile celor interesati sa faca o cariera in acest segment. Cei aflati in cautarea unui job se isi pot depune CV-ul in aceasta perioada, in cadrul targurilor cu locuri de munca organizate in mai multe puncte din tara. Peste 500 .

Lista sectiilor de votare din Cipru pentru alegerile prezidentiale

Sase sectii de votare vor fi deschise in Cipru, pentru alegerile prezidentiale de luna viitoare. Doua dintre ele vor fi infiintate in Nicosia, una in Pafos, una in Limassol si cate una in Larnaca si.

Lista sectiilor de votare din Cipru pentru alegerile prezidentiale

Sase sectii de votare vor fi deschise in Cipru, pentru alegerile prezidentiale de luna viitoare. Doua dintre ele vor fi infiintate in Nicosia, una in Pafos, una in Limassol si cate una in Larnaca si.

MAE a publicat harta interactiva cu cele 835 de sectii de votare din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe anunta printr-un comunicat remis luni seara ca a publicat lista si harta interactiva ale celor 835 de sectii de votare pe care le organizeaza in strainatate la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )