Libnet.ro
UNICEF

09:30

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama si Mitt Romney - prima dezbatere televizata sub tensiune.

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama si Mitt Romney - prima dezbatere televizata sub tensiune.

Presedintele american Barack Obama si adversarul sau republican Mitt Romney se infrunta miercuri seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale la Denver Colorado, vest), un test de personalitate urmarit de catre zeci de milioane de americani, potrivit Mediafax. Barack Obama va intra pe scena de pe o pozitie de forta, cu un avans clar in sondaje. Ultimul sondaj al institutului de cercetare Gallup i-a acordat 50 la suta din intentiile de vot fata de 44 la suta pentru Mitt Romney, o . continuă pe România Liberă

Prima dezbatere prezidentiala intre Barack Obama si Mitt Romney, miercuri seara, dupa gafa lui Biden, dar pe un fundal economic mai bun

Barack Obama si Mitt Romney se vor infrunta miercuri seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale la Denver, in Colorado vest), un test de personalitate de inalt risc sustinut in fata a zeci de milioane de americani, scrie AFP.

Barack Obama vs Mitt Romney.

Prima dezbatere televizata intre candidatii la Casa Alba, democratul Barack Obama si republicanul Mitt Romney, a avut loc miercuri seara la Universitatea din Denver. Alegerile prezidentiale din SUA au loc peste cinci saptamani, dar acest duel televizat consacrat economiei, primul dintre cele trei prevazute, are o impor-tanta deosebita si poate schimba datele actualei situatii dintre cei doi contracandidati. O partida dura, avand in vedere talentul de orator al lui Barack Obama. Inaintea .

Americanii se pregatesc pentru prima dezbatere prezidentiala dintre Barack Obama si Mitt Romney

Presedintele american, Barack Obama, il va infrunta, miercuri seara, pe adversarul sau republican, Mitt Romney, in prima din cele trei dezbateri prezidentiale. Potrivit ultimelor sondaje, Barack Obama ar.

Hugo Chavez: Daca as fi american, as vota pentru Barack Obama

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a afirmat ca, daca ar fi american, ar vota pentru Barack Obama la alegerile prezidentiale din noiembrie, intr-un interviu difuzat duminica de o televiziune privata, scrie AFP.

O firma chineza il da in judecata pe Barack Obama dupa ce acesta a blocat un proiect pentru producerea de energie eoliana

O firma de origine chineza din SUA intenteaza proces impotriva presedintelui Barack Obama dupa ce seful statului a blocat un proiect al acestora. in urma cu o saptamana, presedintele american a semnat un.

Activitate de campanie: Barack Obama a livrat pizza

Presedintele american Barack Obama a livrat, luni, pizza voluntarilor care lucreaza intr-un birou de campanie din statul Nevada, informeza The Telegraph. Obama a intrat in sediul de campanie cu sase pizza.

ALEGERILE PREZIDENTIALE din SUA. Programele economice ale celor doi candidati, tema primei ...

Crearea de locuri de munca si problema impozitelor se afla in centrul bataliei ideologice dintre Barack Obama si Mitt Romney, relateaza AFP, care prezinta principalele puncte ale programelor economice ale celor doi candidati la Casa Alba in dezbaterea ce va avea loc la 3 octombrie, la Denver, potrivit Mediafax. OBIECTIVE Barack Obama: crearea unui milion de locuri de munca in sectorul manufacturier pana in 2016, prin incurajarea companiilor sa isi relocheze productia in Statele Unite, in .

Michele Obama, incordata inaintea dezbaterii sotului ei cu Mitt Romney: Dupa, ii ofer doar sustinere pozitiva

Prima Doamna a Statelor Unite a declarat ca atunci cand il urmareste pe sotul sau, in timpul dezbaterilor prezidentiale, sa simte ca o mama ingrijorata. in cartea sa, American Grown, Michelle Obama.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )