Libnet.ro
UNICEF

07:45

Americanii se pregatesc pentru prima dezbatere prezidentiala dintre Barack Obama si Mitt Romney

B1 B1,
Americanii se pregatesc pentru prima dezbatere prezidentiala dintre Barack Obama si Mitt Romney

Presedintele american, Barack Obama, il va infrunta, miercuri seara, pe adversarul sau republican, Mitt Romney, in prima din cele trei dezbateri prezidentiale. Potrivit ultimelor sondaje, Barack Obama ar. continuă pe B1

Prima dezbatere prezidentiala intre Barack Obama si Mitt Romney, miercuri seara, dupa gafa lui Biden, dar pe un fundal economic mai bun

Barack Obama si Mitt Romney se vor infrunta miercuri seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale la Denver, in Colorado vest), un test de personalitate de inalt risc sustinut in fata a zeci de milioane de americani, scrie AFP.

Topul celor mai valoaroase marci auto din lume in 2012. Honda scade cel mai mult, Kia intra pentru prima data in clasament

Topul celor mai valoroase marci auto din lume, realizat de Interbrand, confirma aceleasi trei marci pe primele trei locuri, Toyota, Mercedes-Benz si BMW, insa cifrele interesante sunt mai jos in clasament. Honda are cel mai puternic declin fata de 2011, Nissan cea mai mare crestere, iar Kia intra pentru prima data in top, in fata .

Drew Barrymore a devenit mama pentru prima data

Bucurie pentru Drew Barrymore! Actrita a devenit pentru prima oara mama, dupa ce a adus pe lume o fetita,.

Google a depasit pentru prima data Microsoft, pe piata de capital

Luni, Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata, devenind cea de-a doua mare companie din domeniul IT dupa Apple, informeaza Bloomberg. Actiunile Google au deschis.

Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata.

Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata, operatorul celui mai utilizat motor de cautare din lume devenind a doua mare companie din domeniul IT dupa Apple, potrivit Mediafax. Actiunile Google au deschis luni la New York in urcare cu 0,8%, la 760,66 dolari, pret la care capitalizarea de piata a companiei reprezinta aproximativ 249,5 miliarde dolari, potrivit Bloomberg. Microsoft, cel mai mare producator de software din lume si parintele binecunoscutului .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama si Mitt Romney - prima dezbatere televizata sub tensiune.

Presedintele american Barack Obama si adversarul sau republican Mitt Romney se infrunta miercuri seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale la Denver Colorado, vest), un test de personalitate urmarit de catre zeci de milioane de americani, potrivit Mediafax. Barack Obama va intra pe scena de pe o pozitie de forta, cu un avans clar in sondaje. Ultimul sondaj al institutului de cercetare Gallup i-a acordat 50 la suta din intentiile de vot fata de 44 la suta pentru Mitt Romney, o .

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )