Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri in PSD. Liviu Dragnea si Rovana Plumb, lupta apriga pentru scaunul lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Alegeri in PSD. Liviu Dragnea si Rovana Plumb, lupta apriga pentru scaunul lui Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea si Rovana Plumb isi disputa, astazi, sefia PSD. Cine are mai multe sanse sa devina succesorul lui Ponta si care sunt mizele bataliei interne

Comitetul Executiv al PSD CExN) se reuneste, miercuri, pentru a alege presedintele PSD care va asigura conducerea pana la Congres, dupa ce Victor Ponta s-a retras, cel putin temporar, din fruntea PSD. in cursa s-au inscris, pana acum, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, si Rovana Plumb, presedintele Consiliului National, care se bucura se sustinerea lui Ponta. Viitorul politic al lui Ponta depinde de rezultatul votului de astazi.

Alegeri in PSD. Liviu Dragnea - 45 de voturi, Rovana Plumb - 30

La Palatul Parlamentului, social-democratii aleg astazi pe cel/cea care ii va conduce in lunile urmatoare, posibil chiar pana in 2017. Aspiranti la titlul de sef al PSD sunt Rovana Plumb si Liviu Dragnea, dar am putea asista astazi la intrarea in cursa si a altor nume.

Alegeri in PSD. Liviu Dragnea a castigat sefia partidului. Ce se intampla cu Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Politic Show: Cum a bagat Dan Sova PSD in incurcatura, iar Ponta l-a scos in afara Statutului; Liviu Dragnea cauta intariri in lupta cu Rovana Plumb; Sorin Oprescu nu se mai intoarce in PSD, dar are solutia pentru a obtine un nou mandat de primar

Constitutia - ignorata, salariile demnitarilor - finantate. Liderii coalitiei sunt de acord cu Codul Fiscal in forma adoptata de Parlament, insa modalitatea de. Nicolaescu: O lege aflata in promulgare nu poate fi aprobata prin OUG sau prin asumarea raspunderii. Viceliderul deputatilor PNL Eugen Nicolaescu.

Rovana Plumb: Am toata convingerea ca va castiga PSD

Am toata convingerea ca dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului va castiga PSD, a declarat Rovana Plumb, precizand ca restul declaratiilor vor fi facute dupa incheierea sedintei.

Liviu Dragnea: Cred ca la CExN, PSD trebuie sa isi vina in fire/ Daca mi se cere sa preiau interimatul PSD, imi asum, chiar daca unii mi-au spus ca as putea fi vulnerabil in fata unor institutii/ Victor Ponta trece printr-o perioada foarte grea si nu mai

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca nu a luat o decizie deocamdata in ceea ce priveste o candidatura la interimatul PSD, insa ca, in cazul in care partidul ii va cere sa isi asume aceasta responsabilitate, o va face chiar daca unii mi-au spus ca voi putea fi vulnerabil si in fata altor institutii. Intrebat daca poate sa conduca partidul avand in vedere ca este condamnat intr-un dosar, Dragnea a afimat ca Partidul Social Demorat se afla in acest moment intr-o situatie fara precedent, o situatie speciala, unde se pot lua masuri tranzitorii, ba chiar o situatie care necesita o pozitie speciala, pentru o perioada limitata. Fostul vicepremier a adaugat ca la sedinta Comitetului Executiv National de miercuri, PSD trebuie sa isi vina in fire, subliniind ca este necesara organizarea unui congres al formatiunii pentru ca un interimat prelungit un an si jumatate poate sa nu dea stabilitatea dorita. Ne aunam miercuri si vorbim. Plus ca nu este statutar.

Care sunt noile prioritati ale PSD, anuntate de noul sef interimar Liviu Dragnea

Noul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa ce a primit votul de incredere al colegilor in CExN, ca obiectivele partidului sunt acum de a face o echipa putenica si care sa.

Liviu Dragnea intra in cursa pentru conducerea interimara a PSD: Este nevoie de o intarire a partidului

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea a anuntat marti ca va intra in cursa pentru desemnarea presedntelui interimar al partidului. in urma discutiilor pe care le-am avut in ultimele zile cu majoritatea.

Liviu Dragnea intra in cursa pentru conducerea interimara a PSD: Este nevoie de o intarire a partidului (VIDEO)

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti ca va intra in cursa pentru desemnarea presedintelui interimar al partidului. in urma discutiilor pe care le-am avut in ultimele zile cu majoritatea.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )