Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alegeri SUA 2016. Un birou de campanie al republicanilor a fost vandalizat cu un mesaj anti-Trump in Carolina de Nord

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Un birou de campanie al republicanilor a fost vandalizat cu un mesaj anti-Trump in Carolina de Nord

Autoritatile americane au anuntat vineri dupa-amiaza ca un birou de campanie al republicanilor a fost vandalizat cu un mesaj anti-Trump in localitatea Burlington din Carolina de Nord. Incidentul are loc la doar doua zile dupa incendierea si vandalizea unei biserici a comunitatii afroamericane din Mississippi, in timp ce tensiunile rasiale au explodat in ultimele luni de campanie electorala, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Final de campanie electorala cu invective si acuzatii. Obama incearca sa mobilizeze electoratul

Ultimele zile ale campaniei pentru fotoliul de la Casa Alba se incheie cu adevarat festival de invective si acuzatii personale, cum rar au fost vazute in istoria recenta, comenteaza AFP.

Alegeri SUA 2016. Prezidentialele americane, pe intelesul romanilor VIDEO

Alegerea presedintelui SUA este un proces complex, care implica mai multe etape. in primul rand, candidatii sprijiniti de partidele politice sunt desemnati , apoi americanii voteaza urmatorul sef al statului. SUA folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, in care voteaza cetatenii, si unul al electorilor,in care voteaza reprezentanti alesi din fiecare stat pentru un candidat.

Alegeri SUA 2016. Trump a folosit metode dubioase pentru a scapa de plata impozitelor, scrie New York Times

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a folosit in anii 90 metode dubioase pentru a se sustrage de la plata impozitelor, prin omiterea declararii unor venituri de milioane de dolari, scrie cotidianul New York Times.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se pregatesc pentru un weekend de foc

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump lanseaza un apel la mobilizare inainte de ultimul weekend din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, ce vor avea loc pe data de 8 noiembrie, noteaza AFP. in contextul in care sondajele de opinie arata ca batalia este extrem de stransa, amandoi le cer sustinatorilor lor sa vina la urne.

Alegeri SUA 2016. Trump castiga teren in sondaje in fata lui Clinton

Cursa pentru Casa Alba s-a inasprit semnificativ in ultima saptamana, diferenta in sondaje dintre candidatul republican Donald Trump si candidatul democrat Hillary Clinton reducandu-se la un nivel ingrijorator pentru cel din urma, care pana acum a mentinut un avans considerabil.

Alegeri SUA 2016: Directorul FBI este criticat dur intr-o scrisoare deschisa a adolescentei care a primit poze indecente de la Anthony Weiner

O adolescenta americana, implicata intr-o ancheta federala dupa ce a primit poze indecente de la politicianul Anthony Weiner, a lansat critici dure impotriva directorului FBI, James Comey.

Alegeri SUA 2016. Peste 27 de milioane de americani au votat anticipat si contureaza unele tendinte inaintea alegerilor de la 8 noiembrie

Peste 27 de milioane de americani au profitat de posibilitatea de a vota inainte de 8 noiembrie, un vot anticipat care permite sa se vada conturandu-se cateva tendinte cu doar cateva zile inaintea alegerilor, scrie AFP.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton are un avans de 6 puncte in fata lui Donald Trump, neschimbat dupa anuntul controversat al FBI

Hillary Clinton conduce in sondaje in fata republicanului Donald Trump cu 6 puncte procentuale in randul alegatorilor probabili, potrivit unui sondaj Reuters / Ipsos publicat miercuri, avantajul candidatului democrat la presedintie ramanand neschimbat dupa eliberarea anuntului FBI care a reaprins controversa e-mailurilor sale private, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. FBI nu ar trebui sa permita ca insinuarile sa influenteze opinia publica in preajma alegerilor prezidentiale, spune Obama

Presedintele Barack Obama a declarat miercuri dupa-amiaza ca este important ca investigatiile guvernamentale sa nu permita lansarea unor aluzii si insinuari, care ar putea sa influenteze opinia publica inainte de alegerile prezidentiale.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton, in pozitie de atac

Cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, Hillary Clinton, candidata democratilor la sefia Casei Albe, incearca sa-si consolideze usorul avantaj pe care il are intr-o serie de sondaje prin lansarea unor atacuri dure la adresa rivalului sau republican, Donald Trump. in acest timp, modelul Moodys Analytics de predictie a rezultatelor alegerilor o indica pe democrata drept castigatoarea scrutinului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )