Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alegeri SUA 2016. Donald Trump este acuzat ca si-a folosit fundatia caritabila in scopuri personale

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Donald Trump este acuzat ca si-a folosit fundatia caritabila in scopuri personale

Washington Post il acuza pe candidatul republican la Casa Alba Donald Trump ca a utilizat pana la 285. 000 de dolari din fondurile Trump Foundation, o organizatie caritabila sustinuta aproape integral din banii donatorilor, pentru a convinge autoritatile locale din Palm Beach sa renunte la o amenda impotriva clubului sau de golf si pentru a solutiona un proces inainte ca acesta sa ajunga in instanta. continuă pe Adevărul

Alegeri in SUA: Trump este acuzat ca si-a folosit fundatia caritabila in scopuri personale

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a folosit fundatia sa de caritate pentru a plati amenzi in urma unor procese, fapte aparent contrare reglementarilor fiscale, a relatat marti Washington Post, preluat de AFP si Agerpres.

Alegeri SUA 2016. Tony Blair prevede haos in lume daca Donald Trump ajunge la Casa Alba

Fostul premier britanic Tony Blair a prezis marti ca vom avea haos in politica internationala daca Donald Trump ajunge presedinte al Statelor Unite, laburistul comparand o posibila retragere a Statelor Unite din problemele globale cu o partida de fotbal care se joaca fara arbitru.

Alegeri SUA 2016. Campania electorala trece peste atentate, dar consecintele politice ale acestora sunt imprevizibile

Donald Trump si Hillary Clinton si-au reluat intalnirile cu algatorii , ieri, intr-un context de securitate mai tensionat, dupa explozia unor bombe si un atac cu arma alba in acest weekend in SUA.

Alegeri SUA 2016. Campania electorala trece peste atentate, dar consecintele politice ale acestora sunt imprevizibile INFOGRAFIE

Donald Trump si Hillary Clinton si-au reluat intalnirile cu algatorii , ieri, intr-un context de securitate mai tensionat, dupa explozia unor bombe si un atac cu arma alba in acest weekend in SUA.

Administratia Obama, acuzata de Donald Trump ca ar subestima amenintarea pe care gruparea Stat Islamic o reprezinta

Candidatul republican la alegerile prezidentiale americane, Donald Trump, a acuzat administratia Obama ca ar subestima amenintarea pe care o reprezinta gruparea jihadista Stat Islamic, astfel ca pune in pericol locuitorii Statelor Unite.

Alegeri SUA 2016. CNN: George H.W. Bush va vota cu Hillary Clinton

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, George H. Bush, ar urma sa anunte saptamana viitoare ca va vota cu Hillary Clinton la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, ca protest la nominalizarea lui Donald Trump de catre partidul sau, spun surse apropiate acestuia citate cu CNN.

Fostul premier Tony Blair prevede haos in lume daca Donald Trump ajunge presedinte

Fostul premier britanic Tony Blair a sustinut, marti, ca vom avea haos in politica internationala daca Donald Trump ajunge presedinte al SUA.

Hillary Clinton: Tipul de discurs al lui Donald Trump ajuta organizatia Stat Islamic sa recruteze adepti

Hillary Clinton, candidata democrata la presedintia SUA, il acuza pe adversarul sau, republicanul Donald Trump, ca ajuta organizatia terorista Statul Islamic sa recruteze adepti prin discursul sau.

Donald Trump Jr ii compara pe refugiatii sirieni cu niste bomboane otravite: Sa terminam cu agenda corectitudinii politice care nu pune America pe primul loc

Donald Trump Jr, fiul candidatului la presedintia americana, a postat pe Twitter un mesaj in care compara refugiatii sirieni cu niste bomboane Skittles otravite si sustine ca America nu ar trebui sa.

Cum ar afecta victoria lui Donald Trump economia SUA si a lumii?

Bursele tind sa performeze mult mai bine sub presedinti democrati decat sub unii republicani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )