Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hillary Clinton: Tipul de discurs al lui Donald Trump ajuta organizatia Stat Islamic sa recruteze adepti

B1 B1,
Hillary Clinton: Tipul de discurs al lui Donald Trump ajuta organizatia Stat Islamic sa recruteze adepti

Hillary Clinton, candidata democrata la presedintia SUA, il acuza pe adversarul sau, republicanul Donald Trump, ca ajuta organizatia terorista Statul Islamic sa recruteze adepti prin discursul sau. continuă pe B1

VIDEO Donald Trump: Cred ca bodyguarzii lui Hillary Clinton ar trebui sa renunte la toate armele. Sa vedem ce se intampla atunci cu ea

Republicanul Donald Trump a starnit din nou controverse pentru incitare la violenta impotriva contracadidatei Hillary Clinton, dupa ce a sugerat ca agentii serviciilor secrete, care asigura in mod permanent securitatea fostului secretar de stat, ar trebui sa fie dezarmati pentru a vedea ce se intampla cu ea in lipsa unei masuri de protectie, informeaza New York Times, citat de News. ro.

Donald Trump, episod jenant intr-o biserica din SUA. Cum a reactionat cand un pastor i-a intrerupt discursul VIDEO

Donald Trump a fost intrerupt de un pastor, intr-o biserica metodista, dupa ce discursul sau incepuse sa devina un atac la adresa contracandidatei Hillary Clinton, scrie CNN. Pastorul Faith.

Hillary Clinton condamna aparentele atacuri teroriste din New Jersey, New York si Minnesota

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, a condamnat, duminica, ceea ce ea a numit aparentele atacuri teroriste din Minnesota, New Jersey si New York, scrie Reuters.

Administratia Obama, acuzata de Donald Trump ca ar subestima amenintarea pe care gruparea Stat Islamic o reprezinta

Candidatul republican la alegerile prezidentiale americane, Donald Trump, a acuzat administratia Obama ca ar subestima amenintarea pe care o reprezinta gruparea jihadista Stat Islamic, astfel ca pune in pericol locuitorii Statelor Unite.

Fostul secretar american al apararii Robert Gates l-a calificat drept irecuperabil pe Donald Trump

Fostul secretar american al apararii Robert Gates l-a calificat drept irecuperabil pe candidatul Partidului Republican la presedintia SUA, Donald Trump .

VIDEO Donald Trump, ciufulit de Jimmy Fallon in direct la Tonight Show

Donald Trump, al carui par blond pare artificial, a fost ciufulit de prezentatorul unui show de televiziune la care participa candidatul republican in alegerile prezidentiale americane, relateaza AFP.

Contul de Facebook al lui Donald Trump urmeaza sa fie sters, dupa ce Mark Zuckerberg a pierdut un pariu nebun (FOTO)

Mark Zuckerberg ar putea fi pus in situatia de a sterge contul de Facebook al candidatului republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, dupa ce ar fi pierdut o provocare lansata de un internaut,.

Alegeri SUA 2016.Donald Trump recunoaste ca Obama s-a nascut pe teritoriul Statelor Unite

Reprezentantii campaniei republicane au anuntat joi noapte ca miliardarul Donald Trump, unul dintre liderii miscarii birther, care pune la indoiala cetatenia americana a presedintelui, crede de fapt ca Barack Obama s-a nascut pe teritoriul Statelor Unite. Anuntul este unul extrem de important, incat indica renuntarea la un subiect al campaniei exploatat pana acum de republican, scrie Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )