Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2016. Tony Blair prevede haos in lume daca Donald Trump ajunge la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Tony Blair prevede haos in lume daca Donald Trump ajunge la Casa Alba

Fostul premier britanic Tony Blair a prezis marti ca vom avea haos in politica internationala daca Donald Trump ajunge presedinte al Statelor Unite, laburistul comparand o posibila retragere a Statelor Unite din problemele globale cu o partida de fotbal care se joaca fara arbitru. continuă pe Adevărul

Fostul premier Tony Blair prevede haos in lume daca Donald Trump ajunge presedinte

Fostul premier britanic Tony Blair a sustinut, marti, ca vom avea haos in politica internationala daca Donald Trump ajunge presedinte al SUA.

Alegeri SUA 2016. Campania electorala trece peste atentate, dar consecintele politice ale acestora sunt imprevizibile

Donald Trump si Hillary Clinton si-au reluat intalnirile cu algatorii , ieri, intr-un context de securitate mai tensionat, dupa explozia unor bombe si un atac cu arma alba in acest weekend in SUA.

Alegeri SUA 2016. Campania electorala trece peste atentate, dar consecintele politice ale acestora sunt imprevizibile INFOGRAFIE

Donald Trump si Hillary Clinton si-au reluat intalnirile cu algatorii , ieri, intr-un context de securitate mai tensionat, dupa explozia unor bombe si un atac cu arma alba in acest weekend in SUA.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump este acuzat ca si-a folosit fundatia caritabila in scopuri personale

Washington Post il acuza pe candidatul republican la Casa Alba Donald Trump ca a utilizat pana la 285. 000 de dolari din fondurile Trump Foundation, o organizatie caritabila sustinuta aproape integral din banii donatorilor, pentru a convinge autoritatile locale din Palm Beach sa renunte la o amenda impotriva clubului sau de golf si pentru a solutiona un proces inainte ca acesta sa ajunga in instanta.

Fostul premier britanic Tony Blair a anuntat ca isi lichideaza societatile de consultanta

Fostul premier britanic Tony Blair a anuntat marti, printr-un comunicat de presa postat pe site-ul sau, ca isi va inchide afacerile. in ultimii ani, Blair a primit numeroase critici din cauza.

Implicat in dosarul lui Ponta, Tony Blair a luat o decizie radicala

Fostul premier britanic Tony Blair a anuntat marti ca va lichida cea mai mare parte a structurii sale corporative dedicate activitatilor de lobby si consultanta, pentru ca de acum inainte sa se.

Alegeri SUA 2016. CNN: George H.W. Bush va vota cu Hillary Clinton

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, George H. Bush, ar urma sa anunte saptamana viitoare ca va vota cu Hillary Clinton la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, ca protest la nominalizarea lui Donald Trump de catre partidul sau, spun surse apropiate acestuia citate cu CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )