Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri SUA 2016. Scandalul emailurilor: FBI isi pastreaza recomandarea de neincepere a urmaririi penale fata de Hillary Clinton

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Scandalul emailurilor: FBI isi pastreaza recomandarea de neincepere a urmaririi penale fata de Hillary Clinton

Directorul FBI James Comey a anuntat Congresul Statelor Unite, duminica, ca agentia isi pastreaza recomandarea initiala de a nu incepe urmarirea penala impotriva lui Hillary Clinton, in scandalul folosirii unui server privat pentru stocarea emailurilor oficiale in perioada in care candidate democrata la prezidentiale ocupa functia de Secretar de Stat, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016: Directorul FBI este criticat dur intr-o scrisoare deschisa a adolescentei care a primit poze indecente de la Anthony Weiner

O adolescenta americana, implicata intr-o ancheta federala dupa ce a primit poze indecente de la politicianul Anthony Weiner, a lansat critici dure impotriva directorului FBI, James Comey.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton are un avans de 6 puncte in fata lui Donald Trump, neschimbat dupa anuntul controversat al FBI

Hillary Clinton conduce in sondaje in fata republicanului Donald Trump cu 6 puncte procentuale in randul alegatorilor probabili, potrivit unui sondaj Reuters / Ipsos publicat miercuri, avantajul candidatului democrat la presedintie ramanand neschimbat dupa eliberarea anuntului FBI care a reaprins controversa e-mailurilor sale private, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. Prezidentialele americane, pe intelesul romanilor VIDEO

Alegerea presedintelui SUA este un proces complex, care implica mai multe etape. in primul rand, candidatii sprijiniti de partidele politice sunt desemnati , apoi americanii voteaza urmatorul sef al statului. SUA folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, in care voteaza cetatenii, si unul al electorilor,in care voteaza reprezentanti alesi din fiecare stat pentru un candidat.

Alegeri SUA 2016. Ce le-au promis Hillary Clinton si Donald Trump americanilor

De-a lungul timpului s-a dovedit ca americanii sunt atenti, in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, mai mult la politicile interne, in special cele economice, pe care le promoveaza candidatii decat la politica externa. Din pacate, atacurile la persoana in aceasta campanie furibunda dusa de democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au acoperit dezbaterile serioase.

Alegeri SUA 2016. Cine ar fi un presedinte mai bun pentru Europa: Hillary Clinton sau Donald Trump?

O victorie a lui Trump ar afecta puternic legaturile cu Europa, fiindca magnatul percepe UE drept un grup de state in declin. Hillary ar fi mult mai interesata de relatiile cu Europa, desi are alte prioritati.

Alegeri SUA 2016. Democratul Robert De Niro a refuzat sa se fotografieze cu republicanul Arnold Schwarzenegger

Robert De Niro, sustinator al lui Hillary Clinton, a refuzat sa se fotografieze cu Arnold Schwarzenegger, republican de cariera .

Alegeri SUA 2016. Informatii inedite despre prezidentiale americane

De-a lungul istoriei, alegerile prezidentiale din Statele Unite au dus la situatii neasteptate si controversate, relateaza History, care prezinta cateva dintre acestea.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a fost scos de pe scena de bodyguarzi in mijlocul unui discurs

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a fost scos de pe scena de agenti de securitate in mijlocul unui discurs la un miting din Reno, Nevada, dupa o asa-zisa amenintare venita din multime, transmite ABC News.

Alegeri SUA 2016. Statele-cheie de care depinde rezultatul prezidentialelor INFOGRAFIE

Numele viitorului lider al Casei Albe depinde de modul in care vor vota 11 state americane: Florida, Pennsylvania, Ohio, Michigan, Carolina de Nord, Nevada, Colorado, Iowa, Wisconsin, New Hampshire si Virginia.

Alegeri SUA 2016. Lectie de democratie oferita de Barack Obama la un miting electoral al lui Hillary Clinton VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a aparat drepturile unui sustinator al republicanului Donald Trump, dupa ce participanti la un miting electoral organizat in Carolina de Nord pentru sustinerea democratei Hillary Clinton au protestat fata de faptul ca acesta s-a ridicat si a inceput sa vocifereze, relateaza The Washington Post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )