Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Cotele candidatilor la casele de pariuri din Romania

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA 2020. Cotele candidatilor la casele de pariuri din Romania

Alegatorii americani sunt asteptati la urne pentru a-si alege urmatorul presedinte. La casele de pariuri din Romania, daca la inceputul campaniei cei doi candidati aveau cote aproape egale, acum mizele romanilor inclina catre Joe Biden, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

Alegeri SUA 2020: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare

Presedintele american Donald Trump a recunoscut marti nu s-a gandit deocamdata la un discurs de renuntare sau la un discurs de acceptare pentru finalul zilei alegerilor prezidentiale din SUA, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020: FBI ancheteaza o serie de apeluri automatizate care ii indeamna pe americani sa stea acasa in ziua alegerilor

FBI investigheaza o serie de misterioase apeluri telefonice in care un robot ii indeamna pe oameni sa stea acasa in ziua alegerilor in timp ce SUA ramane in stare de alerta ridicata pentru a se asigura ca scrutinul nu este compromis, a spus marti un oficial din cadrul Departamentului pentru Securitate Interna, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. S-au deschis urnele de vot in America: primele imagini de peste Ocean (VIDEO)

Sunt alegeri in Statele Unite ale Americii. Milioane de americani merg marti la vot pentru a-si exprima optiunea privind presedintele Americii pentru urmatorii patru ani. Primele sectii de votare din SUA s-au.

INTERACTIV Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden in statele cheie? Configureaza rezultatele si vezi in ce scenariu ar castiga fiecare dintre candidati

In cel putin 14 state americane lupta dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, si Joe Biden, candidatul democratilor, este una foarte stransa. Victoria in oricare din aceste state ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta, avand in vedere sistemul electoral american: nu conteaza votul popular, ci rezultatele din fiecare state separat care dau la final numarul de electori. Primul la 270 de electori castiga.

Alegeri SUA 2020 Ziua decisiva: Trump si Biden isi disputa azi presedintia Americii. Se asteapta o prezenta record la vot. VIDEO

Milioane de americani merg marti la vot pentru a-si exprima optiunea privind presedintele Americii pentru urmatorii patru ani. Asta in conditiile in care, in contextul pandemiei de coronavirus, numarul celor care au votat deja a atins cote record. Presedintele Donald Trump si rivalul democrat Joe Biden au dat electoratului luni un ultim impuls in statele-cheie, in timp ce echipele de campanie se pregatesc de dispute post-electorale care ar putea prelungi alegerile prezidentiale. 50: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare21. 25: FBI ancheteaza o serie de apeluri automatizate care ii indeamna pe americani sa stea acasa in ziua alegerilor20:05 Peste 100 de milioane de americani au votat anticipat in cadrul alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020: Trump sau Biden. De ce asteapta cu inima stransa americanii rezutatele votului

Alegeri sub inalta tesiune in SUA. Americanii isi aleg marti presedintele, foarte multi au votat deja anticipat, in persoana sau prin corespondenta: peste 93 de milioane pana sambata la pranz. Dar ceea ce-i ingrijoreaza cel mai mult este perioada post-electorala.

Alegeri SUA 2020. Violente pe strazile din Beverly Hills intre membri ai miscarii Black Lives Matter si sustinatorii lui Trump

Mai multi membri ai miscarii Black Lives Matter si mai multi sustinatori ai lui Donald Trump s-au luat la bataie in Beverly Hills, cu toata cateva zile inainte de alegeri.

Alegeri SUA 2020. Trump viziteaza cinci state-cheie in doua zile, Biden incearca sa convinga Pennsylvania

Presedintele republican in exercitiu Donald Trump participa duminica - cu doua zile inainte de alegeri - la cinci mitinguri in tot atatea state-cheie, iar adversarul sau democrat Joe Biden isi concentreaza finalul campaniei asupra Pennsylvaniei, de asemenea unul dintre statele cruciale in scrutinul de marti, relteaza BFMTV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )